2021-03-24 157 浏览
ChaTraMue去过泰国旅行嘅人都应该对呢间泰整茶店唔陌生 红当当嘅招牌 就算唔知个名点读都一定会认得🤪🤪🤪东港城竟然开左 实在开心呢度除咗泰茶之外仲有其他唔同款嘅饮品可以选择 不过见到最多人买既都系泰茶😂同我一样ChatraMue既ThaiTea真系好浓好香 同台式既珍奶好唔同 茶味浓好多 饮完系会记得个味道嫁Thai Tea好特别 明明系同一牌子既茶有得比你买番屋企自己冲 但照足佢地既指引都难饮到飞起😩好难令人唔去帮衬佢地新鲜整出嚟比你Thai Tea讲到明唔可以小冰 但好多人会要求小冰🤷🏼‍♀️其实明唔明冇得小冰系因为ThaiTea如果小冰既话就会唔同左佢地落既配方 咁样同你去九龙城饮既冇乜分别😂完全唔好饮嫁傻瓜