餐厅: BRICK LANE (圍方)
资讯:

2023-08-19 145 浏览
开咗新商场,放假过嚟行吓,行到攰就坐低早啲食个晚饭。$88 🫕 黑松露奶油汤 Truffle Mushroom Soup蘑菇汤都好有诚意,打碎晒嘅蘑菇,每一口都食到蘑菇碎。面包都看得脆卜卜,同Pizza个饼底系一样。$98 🍕 鸡肉咸柠檬罗马披萨 Lemon Chicken芝士鸡肉pizza,底下系好香嘅香草酱。识识吓,真系食到有少少咸柠檬味道,好特别。Pizza拉丝,超多芝士,芝士控一定要试吓。$182 🍝咸蛋黄软壳蟹意粉 Salted Egg Softshell Crab Spaghetti店员好细心咁喺落单嘅时候提醒呢个系有少少辣嘅。冇谂过咸蛋黄配意粉,加埋有少少辣味,原来可以咁夹咁惹味。$108 🥐焦糖香蕉牛角包窝夫 Banana Bacon 甜品原本想买士多啤梨味嘅牛角包窝夫,可惜当日冇。咁就试吓香蕉味嘅。牛角包窝夫份量都好大份,口感好丰富。窝夫好有咬口,而香蕉都好甜,而且有冇谂过烟肉配落去唔会觉得突兀。$98 🍹Pillow Talk见到有特色Cocktail,点可以唔试?一上菜见到呢个已经觉得好靓,杯身好似一朵花咁,饮落去好Fresh。$86 🍸Mojito朋友嗌咗杯
开咗新商场,放假过嚟行吓,行到攰就坐低早啲食个晚饭。

黑松露奶油汤

焦糖香蕉牛角包窝夫

$98 🍹Pillow Talk
Pillow  talk

$86 🍸Mojito
朋友嗌咗杯Mojito,好够薄荷味,好清凉。
Mojito

环境好舒适,卡位阔落,而且六点前仲有happy hour。
黑松露奶油汤
鸡肉咸柠檬罗马pizza