Tino’s Pizza 喺深水埗地铁站附近,唔洗5分钟就行到,非常就脚🚉 第一次食系因为朋友有coupon,试过lunch set 觉得唔错,所以间唔中谂唔到食咩都会过嚟食🫕🥫🍕 今次就试咗佢嘅下午茶set,比预期失望🍽1️⃣ 炸物小派对🍟🍗 ($63)[配 冻珍珠奶茶]炸物份量唔多,有薯条、炸鸡、蟹肉薯饼🍖 炸物水准唔错,系即叫即整嘅热辣辣薯条😋🍟 不过份量可以多啲😥2️⃣ 蒜香海鲜Pizza🍕🧄 ($63)[配 热鲜奶可可(+$2)]虽然餐厅主打Pizza,但个人觉得佢嘅Pizza 质素参差🤣🍕 有时lunch set 会食到好好味嘅pizza,但今次呢件就比较普通,可以试其他🍽 (印象中Paella🥘都好似唔错!)———————————————————

1️⃣ 炸物小派对🍟🍗 ($63)
[配 冻珍珠奶茶]

2️⃣ 蒜香海鲜Pizza🍕🧄 ($63)
[配 热鲜奶可可(+$2)]

———————————————————