ғᴏᴏᴅɪᴇ ᴛɪᴍᴇ 今次食咗Al Forno Cafe and Bar💛想试呢一间牛窝夫好耐,终于有机会🥰不过原来佢午餐同晚餐Menu唔同,大家去之前要留意吓想食嘅嘢有冇🙈同埋想影靓相,建议坐bar 枱同日头黎,会靓好多🧸ෆ̈鳗鱼配炒蛋牛窝夫($118)鳗鱼唔算好大条,啱啱好配合返牛窝夫嘅大细🧇炒蛋都好厚🍳鳗鱼配炒蛋系绝配🥳一个甜既牛窝夫配咸既食物都几特别🤩下次想试埋汉堡😆仲有沙律跟埋,健康啲🥗ෆ̈迷你蟹饼配蒜香蛋黄酱($98)虽然细细粒得三粒,但系每一粒都超级足料🤤真系淡淡蟹肉!而且味道都啱啱好😋外脆内软🥳ෆ̈卡邦尼意粉流心温泉蛋($148)只蛋一黎到就好吸引我目光,系好流心🤍再加埋啲汁好creamy!! 每一啖都充满啲汁,而且烟肉既份量都好多🥓ෆ̈Tiramisu($68) 一个都几大个,但系唔会好甜所以冇食到好腻😚咖啡同酒味都有,不过咖啡味出啲,酒味就冇咁平衡,会有一两啖特别出😆手指饼唔系浸得好淋,但系配埋好软熟既mascarpone cheese 好正🥰
ғᴏᴏᴅɪᴇ ᴛɪᴍᴇ
今次食咗Al Forno Cafe and Bar💛

ෆ̈鳗鱼配炒蛋牛窝夫($118)
鳗鱼配炒蛋牛窝夫
鳗鱼配炒蛋牛窝夫

ෆ̈迷你蟹饼配蒜香蛋黄酱($98)
迷你蟹饼配蒜香蛋黄酱

ෆ̈卡邦尼意粉流心温泉蛋($148)
卡邦尼意粉流心温泉蛋

ෆ̈Tiramisu($68)
Tiramisu
  • Al Forno Tiramisu