2022-12-06
Boundless 和牛汉堡🍔配薯条🍟因为我地系4个人share食,所以切开时已经散晒😂汉堡有菜,芝士,蕃茄,烟肉等配料,最重要系有块好厚身既手打牛肉😆面包上洒上了芝麻,质感松软,卖相吸引,而味道方面都不错,喜欢吃汉堡既人可以一试🌸香辣虾咸蛋黄忌廉扁意粉🍝卖相普通,但一食落口,咸蛋黄味十分突出,好浓郁,不过有少少偏辣,令到我地食几啖之后都要饮水中和下大啡菇黑松露忌廉扭纹通粉配荷兰松饼🥧因为香港冇咩地方有荷兰松饼食,所以我地都特别点左一份黎试😁一上枱就闻到阵黑松露味十分香,它上面洒了一层芝士粉,不过食落口就感觉不到,除左最上面既大啡菇外,通粉亦混有鸿喜菇。而荷兰松饼味道似蛋饼,对于第一次食既我而言,应该试过就算DIRTY TIRAMISU ☕️作为甜品控既我,对呢个TIRAMISU 抱有极大既期望🤩🤩它外面有层奶盖质感既芝士加上可可粉,造出脏脏效果,入面既手指饼好重咖啡味,但整体食落不会偏苦,十分推荐🥰🥰
Boundless 和牛汉堡🍔配薯条🍟
香辣虾咸蛋黄忌廉扁意粉🍝
大啡菇黑松露忌廉扭纹通粉配荷兰松饼🥧
而荷兰松饼味道似蛋饼,对于第一次食既我而言,应该试过就算
DIRTY TIRAMISU ☕️