2022-07-04
同bb出街, 经常都想喺啲有大型超市嘅mall度揾间坐得舒舒服服嘅cafe食野, 今日黎到东港城嘅Ocio正正系我要揾嘅cafe, 有埋lunch set, 仲有我最钟意嘅厚身waffle完全系bonus.🥣南瓜忌廉汤好多南瓜肉好饮.🍴串烧牛柳粒烧汁芦笋意大利饭原来每一间Ocio嘅lunch menu都有自己嘅款式, 唔系集团嘅一式一样, 我钟意啖啖都有味道嘅Risotto: 涨卜卜嘅意大利🇮🇹米索满好味烧汁饭整到唔会话淋唒, 好有口感; 牛柳粒食得出唔系平时街市一包包一口牛个d行货, 系好juicy唔会干硬化又劲大粒嘅牛柳粒好味, 劲多黑椒够唒惹味, 推介!🍴炭烧8oz美国肉眼扒配薯条8oz份量都唔系细ga, 烧到好香嘅ribeye一切就知好juicy, 肉汁锁住喺入面, 口感腍软充满牛肉香. 薯条现炸脆卜卜, 好食过M仔多多声(系咪唔应该咁比较🫣).🧇焦糖香蕉朱古力窝夫🧇上次喺钻石山食左朱古力brownie waffle真系好正! 今次li个焦糖朱古力waffle梗系无令我地失望啦! 厚身+外脆+内软+够暖👍🏻, 条香蕉🍌面头脆卜卜焦糖正呀, 阿仔食到LAM LAM脷.☕️英式奶茶,
🥣
南瓜忌廉汤好多南瓜肉好饮.
🍴
串烧牛柳粒烧汁芦笋意大利饭
🍴
炭烧8oz美国肉眼扒配薯条
🧇
焦糖香蕉朱古力窝夫🧇
☕️
英式奶茶, 蜜桃茶
餐饮包menu $33嘅饮品. 奶茶香浓, 蜜桃茶嘅蜜桃香味好香!