2012-08-26
好钟意食froyo的我,男友买左团购,又有得试新野啦!以往食开的都系计重量或者包几款toppings,呢度系由顾客拣,任店员落直至满为止!收银员同店员好友善。我地拣左最大size, coupon加$5($55), 可以拣3款味道,只拣左原味(大少只食原味), toppings拣左 raspberry, blueberry, kiwi, mochi, 1种honey nuts唔记得个名, cheesecake. 店员交比我果阵,好大兜呀见到都开心,如果3个女仔share都ok。先试Yogurt,食落几滑,唔太甜但我钟意再酸d. cheesecake好好食!配埋个yogurt好夹!水果好新鲜!nuts都好味!mochi我不太好,没特别评语。不过店内比较多人,要企系度食。以团购价钱黎食当然超值,但原价我都会再去,试埋其他toppings,同埋见其他顾客食芭菲杯都几吸引!