相比起饭,我钟意食面,一日三餐面都得🤣 又有新店,开业不久,个店名仲好有趣,「博派」面馆,唔会唔记得!😝几时开返间「狂派」斗下? 初初听个名,以为会食日本拉面,原来是中式👍🏻门口放左个好大既bumblebee! 当然要同佢影相打卡啦!今日午餐时段不用等位👍🏻店里不大,但感觉空旷舒适,墙纸是基地既背景,张凳够阔!这段期间仲有8折优惠先看看餐牌,好多选择!样样都想试!但两个人去食,食唔得多,最后决定叫胡椒猪肚上海面,个汤够晒味,好重胡椒辣!另外一个牛肉牛筋上海面,同餐牌幅图一样,有好多牛肉同牛筋!入口软滑上海面同汤底亦都好夹,软硬适中!见到「炸珍珠奶茶」,好新奇,我从未食过所以叫左个试(原价$32)都不便宜,但同其他人share就好值得试!炸得好脆,里面有好多珍珠及茶味的馅料,几好食架!这个机械人头是辣椒油

初初听个名,以为会食日本拉面,原来是中式👍🏻

这段期间仲有8折优惠

先看看餐牌,好多选择!

胡椒猪肚汤上海面

上海面同汤底亦都好夹,软硬适中!

牛肉牛筋上海面

见到「炸珍珠奶茶」,好新奇,我从未食过

炸珍珠奶茶

这个机械人头是辣椒油