2023-04-26 74 浏览
▫️𝒲𝑒𝓈𝓉𝑒𝓇𝓃 𝑅𝑒𝓈𝓉𝒶𝓊𝓇𝒶𝓃𝓉 𝒾𝓃 𝒯𝓈𝒾𝓂 𝒮𝒽𝒶 𝒯𝓈𝓊𝒾喺海港城买完野,去左呢一间新开嘅汉堡包专门店!店舖设计以蓝白色简约风为主,座位都舒适阔落,仲可以望到海景~▫️𝗧𝗛𝗘 𝗚𝗢𝗟𝗗 𝗦𝗧𝗔𝗡𝗗𝗔𝗥𝗗 ($𝟭𝟳𝟴)新鲜整起既𝘉𝘶𝘳𝘨𝘦𝘳黎到,见到好大个。入面有两块𝘩𝘰𝘮𝘦𝘮𝘢𝘥𝘦 4𝘰𝘻牛肉,仲有烟肉、芝士、洋葱同生菜。见到唔似平时好圆咁一块汉堡扒,因为佢系由生肉即刻整起既。另外个包既部份系好松软,好好食😋▫️𝗛𝗢𝗡𝗕𝗢 ($𝟵𝟴)呢个𝘉𝘶𝘳𝘨𝘦𝘳无𝘛𝘏𝘌 𝘎𝘖𝘓𝘋 𝘚𝘛𝘈𝘕𝘋𝘈𝘙𝘋 咁大个,但佢入面系有两块2𝘰𝘻既牛肉,入面都有洋葱同溶左既芝士,睇到都即刻流晒口水,我觉得呢个包岩哂女仔食量。▫️𝗖𝗛𝗜𝗟𝗜 𝗙𝗥𝗜𝗘𝗦 ($𝟳𝟴)薯条新鲜炸起,上面淋左辣肉酱同芝士碎,份量好多够晒食。▫️𝗕𝗨𝗙𝗙𝗔𝗟𝗢 𝗪𝗜𝗡𝗚𝗦 ($𝟳𝟴)水牛城鸡翼酸酸地同有小小辣,但个辣又唔算好辣,味道好惹味!▫️𝗠𝗜𝗞𝗘'𝗦 𝗟𝗘𝗠𝗢𝗡𝗔𝗗𝗘 ($𝟰𝟬)呢杯其实加左青瓜既𝘓𝘦𝘮𝘰𝘯𝘢𝘥𝘦,令普通既𝘭𝘦𝘮𝘰𝘯𝘢𝘥𝘦多左一份清爽既感觉▫️𝗔𝗣𝗣𝗟𝗘 𝗣𝗜𝗘 𝗜𝗖𝗘𝗗 𝗧𝗘𝗔 ($𝟰𝟬)如果有你去过迪士尼,睇过米奇

▫️𝗧𝗛𝗘 𝗚𝗢𝗟𝗗 𝗦𝗧𝗔𝗡𝗗𝗔𝗥𝗗 ($𝟭𝟳𝟴)

▫️𝗛𝗢𝗡𝗕𝗢 ($𝟵𝟴)

▫️𝗖𝗛𝗜𝗟𝗜 𝗙𝗥𝗜𝗘𝗦 ($𝟳𝟴)
薯条新鲜炸起,上面淋左辣肉酱同芝士碎,份量好多够晒食。

▫️𝗕𝗨𝗙𝗙𝗔𝗟𝗢 𝗪𝗜𝗡𝗚𝗦 ($𝟳𝟴)
水牛城鸡翼酸酸地同有小小辣,但个辣又唔算好辣,味道好惹味!

▫️𝗠𝗜𝗞𝗘'𝗦 𝗟𝗘𝗠𝗢𝗡𝗔𝗗𝗘 ($𝟰𝟬)

▫️𝗔𝗣𝗣𝗟𝗘 𝗣𝗜𝗘 𝗜𝗖𝗘𝗗 𝗧𝗘𝗔 ($𝟰𝟬)
如果有你去过迪士尼,睇过米奇幻想曲,当中有一幕,系会掉过苹果批过黎,而饮呢杯𝘈𝘱𝘱𝘭𝘦 𝘗𝘪𝘦 𝘐𝘤𝘦𝘥 𝘵𝘦𝘢既时候,正正就系果只味道,好香既玉桂味之余,再加埋苹果既甜味,平时比较少饮到呢个口味既茶。

📍 𝐇𝐨𝐧𝐛𝐨
尖沙咀广东道3-27号海港城港威商场2楼2602号舖