2022-03-06
今日下午茶去左买cupcake外卖,当然去左名牌子Twelve Cupcakes。拣左两款口味,每件$29。两件蛋糕用个招牌纸盒同透明胶袋放好。红丝绒Cream cheese,red velvet cake呢个红丝绒系best seller之一。上面既忌廉芝士真系非常香同好味道,令个平凡既红丝绒蛋糕非常好味,果然系best seller之一。上面仲有一个红心装饰。牛奶朱古力榛果Nutella buttercream,Nutella,Kinder Bueno,Vanilla cake牛奶朱古力榛果系普通云呢拿蛋糕上面有Nutella牛油忌廉再加上一细件Kinder Bueno,成件饼有多重口感。Nutella牛油忌廉都好香。今次可能系我第一次食Twelve Cupcakes,蛋糕果然松软,而蛋糕上面既忌廉真系造得出色,个人觉得比Sift既杯子蛋糕好食好多。不过价钱方面都系sliced cake抵食d。
拣左两款口味,每件$29。
两件蛋糕用个招牌纸盒同透明胶袋放好。
红丝绒
Cream cheese,red velvet cake
牛奶朱古力榛果