2022-05-08 1195 浏览
小弟极少写食评,但今次真系有啲谷气,要写一写😔 今日系母亲节,同屋企人拣左一轮拣左呢间outback,贪佢好似几多好评。😙一行4 人到Moko 分店攞位,去到带位都快,比左窗边既卡位我地,位置唔错可惜恶梦先岩岩开始。😔我地order 左一个3-4 人餐,另加一份steak加蟹脚,同两杯啤酒。3-4 人餐有一份沙律,一份黑糖包,一份芝士薯条炸鸡拼ribs,一份risotto ,同埋一份海鲜大杂烩简单讲佢六大罪状1。海鲜大杂烩超级咸,系我食过既西餐中最咸既dish,咸到你会lur 番出黎🤮,想生肾者之石可以一试,小弟最后一旧都食唔到2。黑糖餐包好耐先出,汤都一早饮完😔包系常温,唔热3。食海鲜梗系会有壳,可惜就算你食到成碟都系骨,都无人同你换碟4。啤酒唔冻5。risotto 好多青豆,而且同样偏咸6。餐具都颇油同有迹唯有可赞既系佢牛扒系ok 稳稳阵阵👍🏻最后食左$2083结论:永不录用就算食,只食steak,不叫set完😔
小弟极少写食评,但今次真系有啲谷气,要写一写😔

可惜恶梦先岩岩开始。😔

简单讲佢六大罪状

唯有可赞既系佢牛扒系ok
稳稳阵阵👍🏻

最后食左$2083

结论:永不录用
就算食,只食steak,不叫set
完😔
$2083