2019-08-25
Weekend 就系要食返brunch 🍾仲要系free-flow 既champagne 先开心既🙈 今日就去左👉🏻Bostonian Seafood & Grill👈🏻 到食返餐先〰️..🗣去到梗系第一时间叫杯free-flow 既”Perrier-Jouët Grand Brut N.V Champagne” ($688) 开始我地既Brunch 喇‼️ 头盘同甜品系自助形式既(都几多选择架😬),之后就会上个招牌海鲜塔🦀 有生𧐢, 大虾, 蟹...等等 好丰富💯..食完就会再上煎鹅肝同白酒煮青口😍 之后会有芝士焗波士顿龙虾🦞、西班牙海鲜炒饭🥘(唔够可以再添)、香烤乳猪🍗 另外,就到主菜⭕️我地点左即叫即整既黑安格斯牛排 同 香煎三文鱼🐟 都唔错架🙆🏻♀️..总括而言,我觉得都算抵食既,完全可以饮饱食醉😂 大家可以试下.