2024-09-08
一到周末,最开心就揾达地方食个靓Lunch , Chill下。而我独爱有室外有座位嘅靓餐厅,感觉唔拘束,可以晒下阳光,心情都会格外开朗💕今次揾食就揾到嚟太古坊,呢度好多高质素又靓嘅餐厅。而我哋今日就选择左一间泰国菜,室外空间够多座位,而且静中带旺,周末都算多人流。首先我地叫左⭐马来柚子沙律$138- 柚子超甜,酱汁酸酸甜甜好好味,用来做沙律开胃前菜的确吾错⭐印式烤鸡卷$168- 烤鸡卷卖相色彩缤纷望已经好有食欲,配埋烤饼同薯条,真系份量十足⭐印式香料烩羊肉配 $158- 羊肉好嫩滑,特别钟意呢个香料酱汁,够哂浓郁,仲可以点埋烤饼一齐食⭐鱿鱼配蒜香西兰花$88当然唔少得我最爱既⭐芒果糯米饭$78☕Vietnamese Coffee Filter Vietnamese coffee $58🍓Strawberry Slush $88餐厅环境靓又舒服,服务态度,餐厅仲系宠物友善,系室外座位见到好多狗仔走来走去,心情都特别愉快!而且餐厅做紧💥星期一至五仲有不同的特价优惠喺附近出没嘅朋友一定要黎试下👍🏻
今次揾食就揾到嚟太古坊,呢度好多高质素又靓嘅餐厅。
首先我地叫左
⭐马来柚子沙律$138