2023-07-14 683 浏览
<淞寿司> 📍坚尼地城🔸Well~平野唔代表无好 🥴🔸夸张满泻海胆军舰 🤩 好味到爆灯!💡唔想帮衬元Hea,又唔想排寿司郎 😣😖😣 作为一个小废废,剩余嘅选择唔多,就更加要多多帮衬小店,令餐饮行业更加多元化。🩷❤️🧡💛💚废话唔多讲,去食评🩵💙💜🩶🤍海胆军舰($77, 2pcs) — 超级劲爆满泻嘅海胆量!!!🤩 海胆量同饭量比例 1:1,一啖轰落去 🌊🌊🌊 Ohhhhh … mama … 系海洋嘅味道!十级鲜味嘅海胆轰落每一个味蕾 👅 好食到讲唔到嘢!!!价钱仲要系$77两件 🤷🏻‍♀️ 性价比极高!(希望店家可以保持到水准,唔好我介绍完之后缩水🙏🏼)火炙牛油比目鱼寿司($37, 2pcs) — 我怀疑外卖平台错description,应该系左口鱼嚟嘅。火炙左口鱼相当Juicy,食落口爆油酯量 😍 美味しい!!!嗱!我个人真系中肯同持平嘅。老老豆豆,油甘鱼、辣味三文鱼军舰、鹅肝粒军舰,就正正路路,唔好抱咁大期望啦。
<淞寿司> 📍坚尼地城
🔸Well~平野唔代表无好 🥴
🔸夸张满泻海胆军舰 🤩 好味到爆灯!💡

🩷❤️🧡💛💚废话唔多讲,去食评🩵💙💜🩶🤍

海胆军舰

外卖自取