2024-10-05
1961 浏览
Wooloomooloo旗下最新餐厅 MOOO! 位置喺美丽华商场3楼餐厅由装修/落单纸到食物都有满满港式元素,好似有沙牛炸包,煲仔饭同埋牛奶樽milkshake ! 除咗港式野食,当然都唔少得佢地最signature既烤肉item啦~ 📍虾多士 $98佢地个虾多士其实系虾春卷😂一共有3条,虾肉馅都几多几饱满同埋都炸得几香脆📍沙嗲牛肉炸包 $98初初以为好似little bao咁,原来佢系好似份细pizza咁~ 炸过面包口感好脆,但个沙嗲牛肉个沙嗲同花生酱味唔算好出,反而比啲酸瓜抢咗fo📍炸粟米条+粟米芝士波 $78我觉得呢个好好食!炸粟米加埋椒盐好香好惹味 粟米芝士波都炸得好香口📍手工制旋涡阔条面 $178头先3款小食都好炸同热气,我地个再叫呢个素面中和下~ 旋涡阔条面入面系菠菜南瓜蓉同埋羊奶芝士,味道好清新📍MOOO Mixed Grill $498如果几个人黎推荐叫呢个~佢有一大串烤鸡串、澳洲封门柳同埋猪肉肠,有牛猪同鸡咁就咩都可以试下啦~📍MOOO! Shake $68 milkshake有3款味:云呢拿/鸳鸯同红豆,只能讲我地叫黎主要系打卡用,因为个樽仔太可爱了~~~#尖沙咀
📍虾多士 $98
📍沙嗲牛肉炸包 $98
📍炸粟米条+粟米芝士波 $78
📍手工制旋涡阔条面 $178
📍MOOO Mixed Grill $498
📍MOOO! Shake $68
#尖沙咀美食#打卡餐厅#打卡美食#相机食先#尖沙咀新餐厅#mooo!#美丽华商场
#topcitybiteshk#hkfoodie#hongkongfood#hongkonger#hkrestaurant#hkfood#hkig#foodoftheday#hkfoodkiller