2024-11-11
依间位于鹅颈桥附近嘅cafe系我最近既爱店🫶🏼。啱晒想去文青cafe 打卡,chill住过一个朝早/下昼但又唔钟意排队嘅大家🥳。🥗All day breakfast $118个大啡菇有惊喜,面头舖满芝士🧀,然后入面竟然仲有啲烟肉碎做点缀🥓,成个菇既口感劲丰富。薯饼脆得嚟唔会好硬,系有薯仔味既薯饼。🍳黑松露炒蛋比利时班戟 $55依碟野一送嚟就闻到个炒蛋有好浓黑松露味🤤,切落都唔易散,系炒得好嘅蛋🥚。班戟好松软🥞,俾嘅份量有成三块,都唔小🤩,个牛油🧈香配埋个蜜糖🍯,食落就系满足嘅感觉😋,大推!成个环境俾人既感觉好放松~~工业风既装修,同好舒服既梳化🛋️,要我全日坐喺度都冇问题🥹。同埋佢系pet friendly既cafe,所以成日都会有主人带埋佢只狗仔打卡🐶。而我虽然冇养狗,但见到啲狗狗好悠闲咁坐喺度都会有种好疗愈既感觉✨。🕰️营业时间:0800-1800(星期一全日休息)
🥗All day breakfast $118
🍳黑松露炒蛋比利时班戟 $55
🕰️营业时间:
0800-1800(星期一全日休息)