(非会员)
同女朋友行街经过呢间叫"江川寿司"既日本野,果阵先七点几,见倒门口好多人排队,睇下先知完来全部寿司、手卷都做紧半价,咁吸引梗系要试试啦!谂住一分钱一分货,都唔抱咁大期望,点知...出乎意料地好食㖞三文鱼寿司: $4.5一碟,竟然仲要系鱼腩位,我既至爱丫!!海胆珍宝凡立贝寿司: 好鲜甜丫,虽然之前未食过海胆,呢个配搭我又觉得唔错㖞火烧玉子寿司: 我女朋友点既,佢话甜甜地几好味豪迈奔放: 听个名好似好正咁,叫左先知卷入面包住既系炸蚝,我本身唔食蚝架火武龙珠卷: 一份四件,包住既系天妇罗虾,新鲜炸热辣辣正丫A4和牛寿司: 见佢有半价,之前又未食过,所以叫黎试试,又OK㖞,真系入口即溶芝士焗西兰花: 一打开块锡纸好香丫,如果多d芝士会更加好什锦天妇罗手打乌冬: 之前见电视成日卖广告,谂左好耐决定试试.,个乌冬好弹牙丫,汤底又正㖞梦幻乐园: 原来特饮都有半价,其实就系巨峰汁,有d薄荷味,我觉得OK,不过我女朋友就话甜左少少D待应加水都加得几密,值得一赞佢仲有一个好处就系冇限你时间食,食几耐都得,唔使食到咁赶丫吗
同女朋友行街经过呢间叫"江川寿司"既日本野,
咁吸引梗系要试试啦!

火烧玉子寿司: 我女朋友点既,佢话甜甜地几好味

火武龙珠卷: 一份四件,包住既系天妇罗虾,新鲜炸热辣辣正丫
芝士焗西兰花: 一打开块锡纸好香丫,如果多d芝士会更加好

D待应加水都加得几密,值得一赞

2009-07-05