2024-09-20
好嘢黎啦~今日去咗荃湾西食嘢 今次食韩国餐🇰🇷我同朋友2个人嗌左$895🫨饱到傻🤡首先嗌左大虾沙律 ($120左右~沙律份量唔少,大虾唔错😌 番茄仔都新鲜🫶🏻调味酱汁都唔错🫡但都有洋葱味 唔钟意洋葱味既朋友仔就要留意下🙏🏻跟住我哋就嗌左紫菜手包饭$88呢个紫菜手包饭想叫系因为见到张图系一粒粒 好特别咁🤣点知一上到张枱,原来系一大碗紫菜饭!要自己捞埋,然后自己包做一粒粒🤭都几得意好玩🤭餐厅细心地提供手套,除咗好玩,味道丰富,韩式牛肉蛋卷 $128牛肉蛋卷是一个有趣的蛋卷,佢既味道甜甜咸咸。蛋甜甜的牛肉有寿喜烧味道🤭蛋卷其实亦即系玉子烧🤣我本身谂紧会唔会似蛋饼🤣去食韩国野咁就一定要食炸鸡 我地要左个蜜味乳酪粉炸鸡 系$128 boneless下面有虾片 番薯条🤣炸鸡正常 但一定要趁热食!最后嗌左2个冰2杯野饮🤭1个冰系蜜瓜味,1个系朱古力我比较钟意蜜瓜多啲,因为比较甜 仲有一条蜜瓜味雪条 朱古力冰比较甘🤭有啲似黑朱古力 我朋友就比较钟意朱古力果个我嗌左杯百香果既野饮 味道偏淡 有小清新感觉🤭另一杯荔枝梳打就偏甜 总体而言系一间值得一去的店
今日去咗荃湾西食嘢
今次食韩国餐🇰🇷
我同朋友2个人嗌左$895🫨饱到傻🤡
首先嗌左大虾沙律 ($120左右~
跟住我哋就嗌左
紫菜手包饭$88
韩式牛肉蛋卷 $128
下面有虾片 番薯条🤣
炸鸡正常 但一定要趁热食!
最后嗌左2个冰2杯野饮🤭
1个冰系蜜瓜味,1个系朱古力