2022-10-01 228 浏览
新缆车终于开通返,上星期六同男友冲去打下卡啦!上到山顶嚟除左睇下风景,都会睇下有咩特别野好食,原来Donki嘅寿司店晌山顶都开左分店,正啊!星期六7pm去到都竟然唔驶等位,点都要试下啦!我同男友其实唔肚饿,所以叫得几碟嚟食。三文鱼腩同吞拿鱼拖罗油脂都好均匀好好食,好想再encore,可惜再点已经sold out。唯有转叫普通三文鱼$12碟,估唔到都唔差㖞,好似仲抵食d😝仲有我至爱嘅火炙左口鱼,入口即溶必点!另外,男友仲点左碟鳗鱼寿司同貌似水泥feel嘅蟹膏军舰,佢话都好食嘅。总结,整体寿司嘅质素我个人觉得比寿x郎好,不过我地果日去到都唔算晏,但好多野已经sold out试唔到真系有啲可惜,同埋食物款式都唔算好多,埋单二百几蚊好似唔多够喉,揾日早少少再去另一间分店食过😆
新缆车终于开通返,上星期六同男友冲去打下卡啦!

我同男友其实唔肚饿,所以叫得几碟嚟食。