2022-07-26
1987 浏览
是咁的,本橘真心食得,特别就系MEATS … 经众多好友认证后都好certified 要食饱本橘一啲都吾容易,所以次次食饭都系以够吾够肉食作为其中一个好重要嘅指标-安娜就系一个MEAT EATER 认证好正嘅餐厅-作为一间屹立元朗多年嘅餐厅,安娜嘅声誉系连吾系元朗人嘅本橘都系亲故口中听过吾少次,同刚刚行完山之饿死左亲故一齐食就更知道有几正-1/ 猪手餐足料! 大份! 脆皮肉嫩!以上Slogan足以形容猪手餐有几抵食有几好食,虽则吾系铁板餐,但系一样香口,一样有肉汁,一样好脆卜卜,一样咁正咁值得MEAT EATERS 去点!-2/ 肉眼扒餐 (五成熟)好嫩滑嘅扒,坚5成熟刚刚好,好juicy ,吾会生到切吾开亦吾会熟到好老,肥瘦适中的肉眼,其实调味品吾系落左好多,但系因为牛肉高质,本身已经好好食—就系咁就喂饱左我同亲故们,的确大推,MEAT EATERS 认证
安娜就系一个MEAT EATER 认证好正嘅餐厅
1/ 猪手餐
足料! 大份! 脆皮肉嫩!
2/ 肉眼扒餐 (五成熟)
—