餐厅: 輕時光
资讯:

2021-08-15 123 浏览
同男朋友食完个全日早餐,觉得有啲口渴,就去咗附近揾间手摇店!见到呢间外表几光鲜亮丽,隔离有幅特色墙既店舖,同埋主打新鲜水果嘅手摇店,所以就忍唔住行咗入去!呢间手摇店都有几十款嘅水果配搭,而且查底可以自由选择桂花乌龙或者茉莉绿茶!🍡超级红火龙 HK$30今次拣咗桂花乌龙,红色火龙果本身嘅甜味足以充分地盖过左桂花乌龙本身嘅涩味,但同时又饮得出有桂花嘅乌龙味,而且红火龙本身嘅颜色都几红润,所以调配出嚟嘅颜色都比较红润!🍡蜜瓜优格盖茶 HK$42我都唔知有几耐冇饮过一杯咁甜嘅蜜瓜茶,饮紧果下真系以为自己食紧蜜瓜🤣🤣蜜瓜嘅甜味亦都盖过咗绿茶味!终于今次上面唔系好肥嘅芝士奶盖,而系原味yogurt,口感饮落去好滑,好浓稠,仲要好香蜜瓜味!一句话,正!

🍡超级红火龙 HK$30

🍡蜜瓜优格盖茶 HK$42