2020-08-27
役情嘅关系,已经食咗好多 外卖啦!今日喺yoho mall一田买完嘢,就顺便买埋晚餐返去食啦😏😏见到亚苏尔葡国菜 ,好耐冇去澳门喇 ,一于今晚就食葡菜啦,外卖仲有七折 🤩🤩食葡菜当然要食佢嘅葡式焗猪扒饭啦 😍😍当然唔少得葡挞啦 饭后甜品🍮 职员卫生做到足 ,而且又快手又醒目👍👍一拎上手,外卖咁重手嘅🤪🤪嗌咗两样嘢加四个葡挞咋㖞 返屋企睇一睇有惊喜 🤩葡式焗猪扒饭 食得出即叫即做 😍饭底系炒蛋饭 ,够干身 ,猪扒又淋又香 🥰🥰大量鲜茄感觉好健康呢 ☺️☺️焗猪扒饭果然系佢哋嘅signature做得超级好 ,而且份量仲好多添 😛猪扒包同薯角沙律分开 用上法包焗得又脆又香 ,猪扒超级厚,薯角虽然淋咗少少 ,但都仲好好味呀 🥰🥰配埋沙律感觉好fresh食饱饱真系食唔落个蛋挞,留嚟做宵夜!蛋香又浓又滑,酥皮又酥又脆 !真系唔错🥳😟七折 都真好抵呀!Encore encore😋😋
职员卫生做到足 ,而且又快手又醒目👍👍
一拎上手,外卖咁重手嘅🤪🤪嗌咗两样嘢加四个葡挞咋㖞
七折 都真好抵呀!Encore encore😋😋