2022-09-28 1136 浏览
我一路睇开Youtuber片介绍的餐厅去食,睇左两X婆几年,见介绍就去食晏,点知货不对办,沙律款式很少,没有片段主打介绍的Parma Ham,没有蛋,没有红菜头。 斋青瓜就系一碟沙律,斋蕃茄就系一碟沙律, 鹰嘴豆加粟米加腰豆就是一碟沙律,可惜变了未。老实讲我第一次见到咁求其的沙律巴。我仲食左一片面包比较干硬但系脆的,同埋一碗汤。主菜质素都ok,牛柳有牛味但几鞋下,几细块,甜品系一杯椰汁西米露,非常求其,我试左一啖都唔想食,因为唔想饮咁流的糖水。在工厂区平日食晏要190元埋单,不值得去。我在You Tube 片发表评论,发现被人隐藏了我的意见,所以先黎open rice讲,原来Youtuber只容许赞赏声,不接受批评,我都不会再相信呢个Youtuber 的介绍。我付图为证明,大家可以知道他们的手法。自己谂下他们是否收了钱卖广告,为何他们要将批评的观众灭声?我本人不会再睇他们的影片。