见到有几个youtuber介绍好似好正星期六下午2个人去食,计埋我地得2枱一开始个龙虾并盘好高质,龙虾好新鲜,上枱系咁动,入口好爽口弹牙,贝贝大只鲜甜冇沙,龙趸,带子,鲍鱼都新鲜之后叫任食,开始出事贝贝,每次唔理叫几多都系得2粒龙趸,叫左不下5盘,冇漏单既,但全部都系骨啰,注意系5盘全部都系骨一旧肉都冇,有图有真相,自己睇图,钟意食骨应该好开心牛肉,质素都ok,对得住个价饮品,都系平时见开果d,好似有红白啤酒任饮,唔饮酒所以冇试过总结,龙趸并盘好正,但之后就冇啦,佢地好似计住条数咁,贵价海鲜永远逐少逐少咁比,贝贝2粒2粒咁上,龙趸全部都系骨咁都敢出比个客,原本见个龙虾并盘咁高质都谂住介绍d朋友黎,但佢其他海鲜咁样就真系不了,怕比朋友话做乜介绍间放题得d骨食,仲话海鲜火锅放题
见到有几个youtuber介绍好似好正
星期六下午2个人去食,计埋我地得2枱
之后叫任食,开始出事
贝贝,每次唔理叫几多都系得2粒
牛肉,质素都ok,对得住个价
龙趸
2022-09-17