上星期同朋友收工行过远处望到「香港人」三只字 俾佢既画风吸引咗去睇😂行到先知原来系 @rhinohkg 同 @handmadeship crossover 既联乘店嚟~入到当然好自然咁俾佢啲野食味吸引咗😂就叫咗以下几款野食食了~<🌯韩式酱烧牛五花卷饼/$49>一拎到呢个卷饼 未除口罩都闻到好香酱烧既香味🤩佢既卷饼虽然少厚身 但非常脆口👍🏻而牛五花用咗香甜既洋葱同特制韩式酱汁炒 配埋新鲜既生菜 食落非常惹味😋而且份量都大 一个人食应该会饱到食唔到第二餐😂<🌯韩式泡菜起司猪肉蛋饼/$39>佢呢款可以选择蛋饼或者卷饼 我就拣咗蛋饼~蛋饼同样都煎得香脆😋猪肉用咗特制既韩式酱料腌 味道岩岩好唔会过咸同过辣👍🏻芝士配埋泡菜一齐食 消除芝士既好腻既口感👍🏻👍🏻😋*所有卷饼都均有鸡蛋、生菜同洋葱。如果想走配料记得落单时讲声就可以了😆<🧋黑珍珠抺茶鲜奶/$38💚>基于我系个抺茶控既关系 好耐冇饮过珍奶既我见到menu有抺茶既都要叫嚟try try😆佢既抺茶鲜奶味道好香浓 鲜奶够滑 加埋黑糖珍珠口感几q弹 比我想像中有惊喜👍🏻😋<🧋黑珍珠岩盐鲜奶/$

<🌯韩式酱烧牛五花卷饼/$49>

<🌯韩式泡菜起司猪肉蛋饼/$39>

佢呢款可以选择蛋饼或者卷饼 我就拣咗蛋饼~

<🧋黑珍珠抺茶鲜奶/$38💚>

<🧋黑珍珠岩盐鲜奶/$38>

岩盐微微既咸味加上黑糖珍珠令整杯饮料多咗一个层次 而且鲜奶都够滑😆但美中不足既系鲜奶既味道唔太突出 可能岩盐同黑糖既味道盖过咗 但都值得一试👍🏻

大家食完有兴趣既话都可以睇下 @handmadeship 既产品☺️全部都好精美可爱架~
重点系 佢哋既打卡墙系用人手画架 真系画得好靓~🤩记得影野食既时候 就影埋后面幅墙喇~

………………………………………………………………………………
📮 犀牛犀牛 (新都城) (将军澳)
将军澳欣景路8号新都城中心3期地下G05号舖