2020-11-20 260 浏览
今日去咗愉景灣食PizzaExpress,平日放工去到都好多人應該大部份都係住喺愉景灣的居民吧。今日聽店員講轉左新的餐牌,叫咗啲沙律薄餅意粉我哋兩個share食。沙律叫咗雞肉青蘋果沙律,沙律菜好新鮮。加上嫩滑的雞肉酸味味的沙律醬,好開胃嘅前菜!薄餅叫咗海鮮薄餅, 超好食!批底又薄又脆, 海鮮份量亦都夠多,有8大片。pizza 有蝦,芝士,蘑菇等配料!同朋友分享食啱晒!比起其他薄餅店,呢pizza 都係用心之作! 另外叫咗個烤雞肉配蝴蝶粉,烤雞是半隻,烤得很香脆,雞肉肉汁鮮嫩,蝴蝶粉加上creamy source, 好夾不會太濟,份量也是超級多的一定夠晒飽!飲品 order 左 ginger beer, 都幾好飲,最怕好ginger Tim!