199
等级4
147
2021-03-06 175 浏览
今日喺佐敦见到间舖头新开咗唔系好耐,个舖头好有格调😎,啲嘢食价钱唔贵就试试佢,订咗两个萝卜糕,老祖.瑶柱萝卜糕 同 黑松露萝卜糕 , 两个都好足料,瑶柱萝卜糕有家嘅味道😳, 另外黑松露萝卜糕一打开真系唔讲得笑成间屋都系黑松露味😍(7分) 之后煎出嚟食,口感唔错唔会食到成口粉另外包装又系劲正,仲有埋个靓靓玻璃兜😍,离晒谱好抵赞👍仲有100%香港制造#好食推介 #食物遗照 #食物杀手 #food #foodie #foodiehk #zaki食评 #hongkongfoodie #hongkongfood #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoodstagram #hkfoodlover #instafood #hkig #ighk #hkigers #yummy #eat #saikwanlojo #西关老祖 #自家制萝卜糕 #家的味道 @saikwanlojo西关老祖地址:佐敦文苑街18号文苑楼地下18B号舖
更多

西关老祖