2025-07-08 0 浏览
兆萬向來以食肆多出名,今日特意來試這間放題,果然沒失望! 這裡簡直是「選擇困難症患者」的挑戰——壽司、刺身、燒肉樣樣齊全,種類多到眼花,想試的太多根本停不下手~ 開場先來一大盤刺身鎮場,點了好幾款,新鮮到閃光,賣相靚到忍不住先拍幾張,打卡一流!壽司也點了幾件淺嘗,醋飯酸甜剛好,用料夠誠意,味道很不錯。 炸物區必須重點提名:炸鮮奶外皮酥脆,內裡滑嫩;炸香芋丸粉糯香甜,兩款都是必點!雖然炸物要等新鮮現炸,大概十幾分鐘,但一邊吃着刺身壽司一邊等,轉眼就到,完全不覺得久。 聽說升級安格斯牛肉好評多,果斷加錢試了——果然值得!烤的時候油花滋滋作響,脂香直衝鼻尖,入口嫩到出汁,油香濃郁又不膩,肉食控直接一本滿足。 除了牛肉,燒海鮮也很出彩 多春魚一咬爆籽,鯖魚鹹香夠味,當然少不了經典雞翼,外皮烤得微焦,肉汁鎖得牢牢的,每樣都想多來幾串。 總之,這間放題勝在種類夠豐富,什麼都想試一點的話,來這裡絕對能吃到心滿意足,下次還想再來刷一遍沒試過的款~
兆萬向來以食肆多出名,今日特意來試這間放題,果然沒失望!

這裡簡直是「選擇困難症患者」的挑戰——壽司刺身、燒肉樣樣齊全,種類多到眼花,想試的太多根本停不下手~

2025-07-01
  • 刺身拼盤
  • 壽喜燒
  • 燒菠蘿
  • 鹽燒牛舌
2025-07-07 203 浏览
唔知大家係咪同我一樣間唔中都會好想放肆大食一餐🤣我今次就去左極上帝王水產食足6小時開心足6小時🤣大滿足😋同一大班朋友聚會吹水一流!一個個卡位坐得好舒服❤️scan qr code有超多食物揀,仲有邊爐同韓燒添!三文魚刺身好靚好新鮮!sushi大大舊黑松露係上面一啖食好香!美國牛肉同牛肉粒都好有肉味呢!出面自助區有好多生料可以任夾飲品任拎雪糕雪條都有兩大個雪櫃俾客人揀呢!我揾到我平時至愛既雕魚燒雪糕😆
唔知大家係咪同我一樣間唔中都會好想放肆大食一餐🤣

一個個卡位坐得好舒服❤️

scan qr code有超多食物揀,仲有邊爐同韓燒添!

三文魚刺身好靚好新鮮!

sushi大大舊黑松露係上面一啖食好香!

美國牛肉同牛肉粒都好有肉味呢!

出面自助區有好多生料可以任夾

飲品任拎

雪糕雪條都有兩大個雪櫃俾客人揀呢!

我揾到我平時至愛既雕魚燒雪糕😆
2025-07-06
午餐
一坐低未點餐,店員已經捧住成艘「刺身戰艦」衝過嚟!三文魚厚切充滿口感,甜蝦新鮮到仲識發光✨ 放題價錢竟然包埋即叫即燒嘅和牛粒,自己動手燒到外脆內嫩,油脂香爆棚~行出食物區簡直似去咗日本築地!由壽司卷物到磯燒鮑魚,成百款選擇睇到眼花👀 特別推薦佢哋嘅芝士焗蠔,拉絲拉到上心口,蠔肉仲keep住爆汁!最後一定要留肚食Movenpick雪糕,成排口味任舀,試勻薄荷朱古力同芒果熱情果先肯走~食到飽飽又滿足,好抵👍🏾
一坐低未點餐,店員已經捧住成艘「刺身戰艦」衝過嚟!
三文魚厚切充滿口感,甜蝦新鮮到仲識發光✨

食到飽飽又滿足,好抵👍🏾
2025-06-19
試食活動
我同朋友既鍾意食刺身,又鍾意食火鍋同燒烤,所以今次就嚟到旺角嘅極尚帝王水產滿足晒我哋三個要求餐枱已經配有燒烤同火鍋爐,位置都足夠,食落唔會太迫我哋今次揀咗B餐,生蠔海膽任食套餐刺身船餐廳嘅刺身都好新鮮,尤其係三文魚,十分肥美,而甜蝦帶頭同殼, 更為新鮮海膽軍艦海膽素質比一般放題舖頭高,食落一啲都唔腥,味道帶甜,值得encore一品料理除咗刺身外,餐廳仲有好多一品料理嘅選擇,今次試咗鰻魚串,白汁青口,雞軟骨,芝士年糕, 味道都唔錯,上菜時熱辣辣, 加分!安格斯雪花肥牛配壽喜燒甜豉油嘅味道調得剛剛好,肥牛雪花適中,牛味濃,再加上蔬菜拼盤,蔬菜好索湯,十分惹味😋燒肉放題餐廳有整整兩排櫃嘅燒肉選擇,適合唔同人嘅口味,燒烤鍋內亦放上牛油紙,燒起嚟冇咁黐底,十分周到我同朋友最後都好滿足,下次會再返嚟食

餐枱已經配有燒烤同火鍋爐,位置都足夠,食落唔會太迫

我哋今次揀咗B餐,生蠔海膽任食套餐

刺身

海膽軍艦

一品料理

安格斯雪花肥牛配壽喜燒

燒肉放題

我同朋友最後都好滿足,下次會再返嚟食
2025-07-04 0 浏览
旺角兆萬放題好去處,一入座就有刺身船登場🌊🛳️乾冰冒煙,好戲劇性~打卡一流📸!赤貝、珍寶赤蝦鮮甜到爆燈🦪🦐,三文魚滑得嚟又肥美,超滿足!🔥燒物一定要食鰻魚串,鹹香入味又厚身,炸芝士年糕流心勁香🧀😮‍💨,麻醬肥牛惹味十足,夾到唔停手~安格斯牛燒得啱啱好都唔錯!🍲壽喜鍋打邊爐食法好玩又有層次~牛油爆香再落蒜茸洋蔥🧄🧅,湯濃味香~烏冬索汁索到精華都入晒肚~🍣升級版生蠔Set加鰻魚,壽司飯量啱啱好唔會飽滯🍙💯 飲品雪糕款式超多,小心分分鐘食過龍😂🍦店員夠勤快,收碟快、態度好😄雖然座位逼啲,但一班friend嚟開心到唔覺迫!

2025-07-04 0 浏览
極上帝王放題🤩$239起今次去試咗呢間位於旺角兆萬嘅放題😙$239起就可以任食壽喜燒😏韓國燒肉、刺身拼盤☺️仲有泰國菜、炸物、壽司🍣連飲品甜品都係任飲任食🍻真係食到捧住個肚走🥳首先講吓日式壽喜燒☺️湯底甜香濃郁,配埋美國牛同韓國牛😛肉質嫩滑,油脂分布平均🥩淥兩淥就食得,點埋生蛋汁更加正☺️另外刺身拼盤都唔錯😌三文魚、甜蝦、生蠔、鮑魚全部都好新鮮🥳雖然唔係超高級🤣但以放題嚟講已經合格有餘👌韓國燒肉係另一個重點😌有齊牛五花、豚肉、韓式醃牛肉😋自己燒至金黃香脆,完全還原韓式風味😛仲有泰式生蝦、大蝦冬陰功湯☺️酸辣開胃,轉換下口味一流😄其他仲有天婦羅、炸雞、和食料理😝食物種類多,款式多到眼花繚亂😍甜品仲有雪糕同雪條,完美作結😜
極上帝王放題🤩$239起

今次去試咗呢間位於旺角兆萬嘅放題😙
$239起就可以任食壽喜燒😏
韓國燒肉、刺身拼盤☺️

仲有泰國菜、炸物、壽司🍣
連飲品甜品都係任飲任食🍻
真係食到捧住個肚走🥳

首先講吓日式壽喜燒☺️
湯底甜香濃郁,配埋美國牛同韓國牛😛
肉質嫩滑,油脂分布平均🥩
淥兩淥就食得,點埋生蛋汁更加正☺️

另外刺身拼盤都唔錯😌

三文魚、甜蝦、生蠔、鮑魚全部都好新鮮🥳
雖然唔係超高級🤣
但以放題嚟講已經合格有餘👌

韓國燒肉係另一個重點😌
有齊牛五花、豚肉、韓式醃牛肉😋

自己燒至金黃香脆,完全還原韓式風味😛
仲有泰式生蝦、大蝦冬陰功湯☺️
酸辣開胃,轉換下口味一流😄

其他仲有天婦羅、炸雞、和食料理😝
食物種類多,款式多到眼花繚亂😍

甜品仲有雪糕同雪條,完美作結😜

2025-06-30 124 浏览
上星期三(6月25日),我和幾位好朋友到了一間新餐廳用餐,原本約了7:30,但我提早到了,7:10就已經在餐廳門口了。職員相當友善,馬上邀請我們入座。不過,我們被安排在一個小包間,對於我們這幾位身材較大的朋友來說,坐六個人實在是有點擠。所以,我們向職員提出了換位的要求,但可惜那時所有其他位置都已經被預訂了。面對這樣的情況,我們只好忍耐,準備迫住吃這頓飯。然而,讓我驚喜的是,約在7:40的時候,職員竟然為我們安排了一個獨立的小房間,就在電梯對面!感覺真的非常好,令人感受到他們的用心。坐下後,我們開始點菜。餐廳的選擇相當豐富,從刺身到炸物,再到燒肉和海鮮應有盡有。雖然我們叫了一整桌的菜,但食物質素卻有些普通,並沒有特別驚喜的地方。刺身的鮮度一般般,而牛肉看起來似乎是安格斯級別,炸物的選擇倒是不少,分量也很足。最大的問題是在點餐方面,叫了很多菜卻有部分一直沒有送到。我們不得不叫了三四次才等到一次上菜。但幸好職員十分熱心,不斷跟進我們的需求,也不會催促我們離開,讓我們可以愉快地享用晚餐。我們一行六人坐到11:30才滿足地離開,整體來說,我給這間餐廳的評分是 。雖然食物質素未能完全符合我的期望,
我們一行六人坐到11:30才滿足地離開,整體來說,我給這間餐廳的評分是 。雖然食物質素未能完全符合我的期望,但服務態度和環境卻是值得肯定的。
希望下次再來能夠有更好的表現!🌟
2025-06-25
團購
  • 榴槤炸彈
極上帝王水產絕非一般日式放題其獨特之處在於放題燒肉火鍋三合一模式徹底解決同桌聚餐的選擇困難無論愛生鮮喜烤肉或好暖鍋統統滿足豐盛程度堪稱帝王級必點推薦有三文魚帶子希靈油甘赤貝組成的刺身船霸氣登場魚生新鮮厚切鮮甜彈牙是完美開場壽司有油甘魚壽司油脂甘香鮮度滿分黑松露三文魚腩壽司松露奢香撞擊肥美魚腩火灸岩鹽燒三文魚腩壽司焦香誘人岩鹽提鮮入口即化珍寶帶子壽司碩大彈嫩海味清甜火灸左口魚邊壽司炙烤逼出豐潤魚油滑嫩焦香一試難忘巨海老天婦羅粉漿薄脆不膩蝦肉巨碩彈牙鮮味十足日本水蟹粥粥底綿滑鮮甜,蟹肉絲絲,暖胃收尾佳選西式白汁籃青口青口肥美白汁濃郁creamy西日fusion亮點雪花牛肉手打拉麵湯濃麵Q雪花牛肉嫩滑還有大量各式肉品蔬菜可以慢慢烤肉總結菜式水準高選擇多而精緻推薦菜式更是亮眼來這裡不禁大叫一聲小孩才做選擇我全都要
極上帝王水產絕非一般日式放題
火灸岩鹽燒三文魚腩壽司焦香誘人岩鹽提鮮入口即化
珍寶帶子壽司碩大彈嫩海味清甜
火灸左口魚邊壽司炙烤逼出豐潤魚油滑嫩焦香一試難忘
巨海老天婦羅粉漿薄脆不膩蝦肉巨碩彈牙鮮味十足
日本水蟹粥粥底綿滑鮮甜,蟹肉絲絲,暖胃收尾佳選
雪花牛肉手打拉麵湯濃麵Q雪花牛肉嫩滑
還有大量各式肉品蔬菜可以慢慢烤肉
總結菜式水準高選擇多而精緻推薦菜式更是亮眼
來這裡不禁大叫一聲小孩才做選擇我全都要
2025-06-26
2025-06-25 0 浏览
平時成日食自助餐,今日終於去食放題,三百幾蚊就有指定菜式,仲可以自己任叫人追㗎。今次朋友唔食海鮮,我又少食刺身,所以刺身船比較薄弱,個譏燒鮑魚好好食、三文魚好厚身!未叫嘢食,店員已經上咗刺身船、鰻魚串燒、仲好快幫我上咗壽喜燒,壽喜燒附送蔬菜拼盤及極尚牛肉,完全唔使自己落手整☺️壽喜燒偏向日本風味偏甜,年糕福袋索晒啲汁,冬菇好入味,建議大家專心啲食,因為掛住點餐食其他嘢,牛肉好快熟哂🤤飲品櫃選擇好多,汽水款式都超多,加上仲有維他嘅蜜瓜奶,同其他舊式紙包飲,正!食完壽喜燒,可以加湯或者用韓燒嗰個爐,出去拎嘢食淥熟佢或者烤都得!清酒煮蜆,或者燒雞翼都好正!

• 刺身拼盤
  • 日式和牛壽喜燒鍋
2025-06-20 937 浏览
作為放題常客 今次試咗極上帝王整體算合格以上但有優缺點~日式裝修幾有氣氛,燈光偏暗似居酒屋職員態度友善,收碟速度夠快座位略嫌少少擠迫,不過如果係大班朋友就會勁close首輪刺身拼盤🐟 擺盤有乾冰效果打卡able貝類(赤貝、帶子)確實爽口珍寶赤蝦size驚喜 頭部有膏三文魚脂肪紋理都好唔錯 希靈魚夠爽甜🙆🏻‍♀️其他都幾新鮮唔霉壽司: 花之戀, 黑松露帶子, 左口魚, 三文魚腩🍣 每件都好ok 飯量唔會超多壽喜燒自助區 放題滿足埋壽喜燒既願望🍲Default左有肥牛 豚肉 蘿蔔 娃娃菜 同埋紅蘿蔔自己BBQ燒牛肉仲可以去自助區拎配料打邊爐有唔少炸物+串燒揀個人最推燒鰻魚串🍢醬汁濃郁 肉質厚身炸芝士年糕 流心效果正麻醬肥牛 味道好夾!!雪糕雪條🍦飲品 .. 極多選擇但胃容量已爆... 忍痛放棄 😭食材質素對得住價錢 但唔算超班適合大食量or想一次過試多款嘢✨ 個人最推1️⃣ 刺身 特別係貝類2️⃣ 燒鰻魚3️⃣ 芝士年糕
作為放題常客 今次試咗極上帝王
整體算合格以上但有優缺點~
日式裝修幾有氣氛,燈光偏暗似居酒屋
職員態度友善,收碟速度夠快
座位略嫌少少擠迫,不過如果係大班朋友就會勁close

首輪刺身拼盤🐟 擺盤有乾冰效果打卡able
貝類(赤貝、帶子)確實爽口
珍寶赤蝦size驚喜 頭部有膏
三文魚脂肪紋理都好唔錯 希靈魚夠爽甜🙆🏻‍♀️
其他都幾新鮮唔霉

壽司: 花之戀, 黑松露帶子, 左口魚, 三文魚腩🍣
每件都好ok 飯量唔會超多

壽喜燒自助區 放題滿足埋壽喜燒既願望🍲
Default左有肥牛 豚肉 蘿蔔 娃娃菜 同埋紅蘿蔔

自己BBQ燒牛肉

仲可以去自助區拎配料打邊爐

有唔少炸物+串燒揀
個人最推燒鰻魚串🍢醬汁濃郁 肉質厚身
炸芝士年糕 流心效果正
麻醬肥牛 味道好夾!!

雪糕雪條🍦飲品 .. 極多選擇

1️⃣ 刺身 特別係貝類
2️⃣ 燒鰻魚
3️⃣ 芝士年糕
2025-06-18 762 浏览
🍣放題控必試!抵食雙重奏:極上刺身船✚安格斯燒肉任砌 作為放題常客,今次試咗極上帝王水產,有驚喜位!重點係:刺身✚燒肉✚火鍋三修,大胃王天堂啊~🇯🇵 ✨日式居酒屋格局,燈光暗啲有情調~座位多少少逼🤏,但一班Friend黐埋玩仲High!職員收碟神速,態度Nice唔黑面👍 🐟刺身控尖叫位 首輪刺身船有乾冰噴煙🌫️,打卡必影! 貝類超爽甜‼️赤貝、帶子鮮到彈牙,珍寶赤蝦Size嚇親人,頭仲有膏㗎~ 三文魚脂肪紋靚,希靈魚爽甜唔霉💯 🍢燒物炸物Top Pick 燒鰻魚串💥:醬濃肉厚,咬落爆滿足! 炸芝士年糕🧀:流心效果邪惡到痺~ 麻醬肥牛🥓:惹味夾到暈! 安格斯牛有牛味但肉質少少「鞋」,燒嫩啲就OK~ 🍲壽喜燒神操作 Default肥牛+豚肉+蘿蔔+娃娃菜 私心食法:落牛油爆鑊🔥,加蒜茸洋蔥爆香(自己拎!),再落湯+配料~湯底超濃‼️配烏冬索汁一絕~🎉其他亮點升級生蠔Set抵食:生蠔✚燒鰻魚 壽司飯量克制:黑松露帶子、左口魚、花之戀件件OK~ 飲品雪糕選擇多到胃投降🍦...💬總評食材質素對得住價錢,雖然未到超班,但一次過滿足刺身+燒肉+火鍋三個願望!大食量/心多人士
🍣放題控必試!抵食雙重奏:極上刺身船✚安格斯燒肉任砌
作為放題常客,今次試咗極上帝王水產,有驚喜位!
重點係:刺身✚燒肉✚火鍋三修,大胃王天堂啊~🇯🇵

🐟刺身控尖叫位
首輪刺身船有乾冰噴煙🌫️,打卡必影!
三文魚脂肪紋靚,希靈魚爽甜唔霉💯

🍢燒物炸物Top Pick
燒鰻魚串💥:醬濃肉厚,咬落爆滿足!
炸芝士年糕🧀:流心效果邪惡到痺~
麻醬肥牛🥓:惹味夾到暈!
安格斯牛有牛味但肉質少少「鞋」,燒嫩啲就OK~

🍲壽喜燒神操作
Default肥牛+豚肉+蘿蔔+娃娃菜

🎉其他亮點
升級生蠔Set抵食:生蠔✚燒鰻魚
壽司飯量克制:黑松露帶子、左口魚、花之戀件件OK~
飲品雪糕選擇多到胃投降🍦...

💬總評
食材質素對得住價錢,雖然未到超班,但一次過滿足刺身+燒肉+火鍋三個願望!大食量/心多人士衝吧~
2025-06-16 970 浏览
行開旺角經過兆萬😚就見到呢間日本放題有燒肉,特別是安格斯牛肉安格斯牛肉的有牛肉的鮮味😙😙但肉質比較鞋燒肉的餐廳可以燒很多食物有菜、有肉、有海鮮一上桌就有駕刺身船😆升級左之後嘅生蠔set都幾抵食有生蠔🦪有燒鰻魚串燒左野食之後我就想試下火鍋推薦壽喜燒鍋🤭🤭先放一舊牛油🧈係鍋煎之後就放入壽喜燒湯再放埋附送的配料有牛肉、芝士竹輪、菜、蘿蔔、布袋豆腐等嘩😳好濃味有得煮下有得放下湯煲下都幾忙建議如果有蒜茸洋蔥🧅可以放完牛油後再俾客人爆爆香個壽喜鍋會更香更好味🤤壽喜燒鍋配搭烏冬好味😋👍🏻推薦個湯太濃味可以加水串燒、鍋物、燒物應有盡有的😗雖然店舖感覺有點擠逼🫣但係店員落力服務🙂🙂不停問我地有無漏單雖然個火鍋都要等一下但係整體服務都幾好😌👍🏻推薦🫧壽喜燒火鍋🫧燒物
行開旺角經過兆萬😚
就見到呢間日本放題

有燒肉,特別是安格斯牛肉
安格斯牛肉的有牛肉的鮮味😙😙

推薦壽喜燒鍋🤭🤭
先放一舊牛油🧈係鍋煎
之後就放入壽喜燒湯
再放埋附送的配料
有牛肉、芝士竹輪、菜、
蘿蔔、布袋豆腐等
個壽喜鍋會更香更好味🤤
壽喜燒鍋配搭烏冬
好味😋👍🏻推薦
個湯太濃味可以加水

串燒、鍋物、燒物應有盡有的😗

雖然店舖感覺有點擠逼🫣
但係店員落力服務🙂🙂
不停問我地有無漏單
雖然個火鍋都要等一下
但係整體服務都幾好😌👍🏻

推薦
🫧壽喜燒火鍋
🫧燒物
🎀旺角。種類繁多小龍哥主場 任食燒肉刺身放題🎀🪄店名* #極上帝王水產🔮地址* 西洋菜南街1N號兆萬中心9樓🔮🗾分店地區🗾 沒有分店💰價錢$638 已加一 (2人)➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🎵餐廳環境🎵餐廳以「日式漁市」為主題,裝修玩味十足。全場用深藍色做主調,配搭木紋地板同仿漁船甲板設計,天花吊住漁網、浮波同燈籠,牆身仲有日式壁報,夠晒打卡able!座位主要係卡位同半開放式包廂,鋪晒軟墊凳仔,坐得幾舒服。燈光較暗但每枱有射燈照住食物,影相唔會好暗。細節位落足心機,玻璃櫃擺放各式各類飲品肉類蔬菜及飲品,整體氣氛熱鬧,啱晒一班friend圍爐吹水!🍽️食物質素🍽️餐廳主打日式放題,食物種類多樣性價比高。刺身方面有挪威厚切三文魚、藍鰭吞拿魚、築底油甘魚、松葉蟹棒等,食材擺得靚,冰鎮保持鮮度。熟食方面有壽喜燒、各式意粉飯類,火鍋湯底。炸物好似天婦羅蝦、炸鮮奶同香可根據個人喜歡選擇豚骨味增及麻辣湯底等。提供常見火鍋底料丸類肉類。燒物方面燒牛舌、鰻魚串同孜然羊肉串火候啱啱好。加錢升級有生蠔同海膽刺身,肥美冇腥味。甜品有Movenpick雪糕、韓國雪條同蛋糕,種類十分多。環境舒服,服務態度都幾好,當天
🎀旺角。種類繁多小龍哥主場 任食燒肉刺身放題🎀

🪄店名* #極上帝王水產
🔮地址* 西洋菜南街1N號兆萬中心9樓🔮
🗾分店地區🗾 沒有分店
💰價錢$638 已加一 (2人)
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🎵餐廳環境🎵

🍽️食物質素🍽️
餐廳主打日式放題,食物種類多樣性價比高。刺身方面有挪威厚切三文魚、藍鰭吞拿魚、築底油甘魚、松葉蟹棒等,食材擺得靚,冰鎮保持鮮度。熟食方面有壽喜燒、各式意粉飯類,火鍋湯底。炸物好似天婦羅蝦、炸鮮奶同香可根據個人喜歡選擇豚骨味增及麻辣湯底等。提供常見火鍋底料丸類肉類。燒物方面燒牛舌、鰻魚串同孜然羊肉串火候啱啱好。加錢升級有生蠔同海膽刺身,肥美冇腥味。甜品有Movenpick雪糕、韓國雪條同蛋糕,種類十分多。環境舒服,服務態度都幾好,當天平日都爆曬場,最好提早訂位啦 仲有九折tim 等於免加一啊!

👀評分💖💖💖💖
食食下食左超多野食 十分滿足啊 大家可以參考下我地既野食~💎係特別推薦的🤗🤗
✴️刺身✴️

🪄牛舌
🪄一口豬
🪄一口鷄腿肉
🪄韓式牛肉

(5個💖為最高)

✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️
壽喜燒
韓式燒烤
韓式燒烤
2025-06-10 1444 浏览
見好耐無食放題,見旺角一向放題餐廳有好多間選擇,所以前排就揀咗去旺角呢間係旺角兆萬中心嘅---🌟極上帝王水產🌟食放題,呢間放題任食兩個鐘,仲可以食燒肉,滿足曬想食刺身壽司放題,又想食下燒肉嘅朋友👍🏻每枱座位都有個爐,非常方便,店員仲會主動幫手換網✨️餐廳店員亦都好nice,服務態度亦好好👍🏻除咗手機落order,仲可以出面自助拎野食、飲品,同甜品。手機落單嘅食物種類有好多,燒肉類同海鮮類都可以係到落order,非常方便!刺身款式亦有好多,上枱時擺盤勁靚,啱曬打卡影相📸餐廳仲有生蠔同海膽加錢選擇,熟食選擇多,熱辣辣上枱,絕對係物超所值啊!._.
餐廳店員亦都好nice,服務態度亦好好👍🏻
除咗手機落order,仲可以出面自助拎野食、飲品,同甜品
._.

2025-06-10 978 浏览
見到在旺角有一間放題餐廳幾抵!我同姐妹shopping 完就衝上去食。首先,地理位置超方便,而環境都幾舒適,適合聚會。菜單真係多到令人選擇困難!首先,刺身同壽司方面,三文魚切得厚厚的,油潤得來又鮮甜,海膽軍艦真係一啖爆膏,令人一試成主顧!我哋仲升級咗「生蠔set」,生蠔新鮮到不得了,咬落去有海水的味道,簡直無得輸。講到肉食方面,升級安格斯牛真係一絕!肉質極其嫩滑,油花分佈得好均勻,燒到焦香,完全唔會油膩。每一口都令人陶醉,簡直係肉食者的天堂!仲有藍莓鵝肝,香濃得令人犯規,每一口都好滿足。最後,最令我驚訝係價錢!咁多高質食材,海膽、生蠔、鵝肝、和牛,價錢真係好抵
見到在旺角有一間放題餐廳幾抵!

菜單真係多到令人選擇困難!首先,刺身壽司方面,三文魚切得厚厚的,油潤得來又鮮甜,海膽軍艦真係一啖爆膏,令人一試成主顧!我哋仲升級咗「生蠔set」,生蠔新鮮到不得了,咬落去有海水的味道,簡直無得輸。

2025-04-18