5天前
一直有聽過呢間餐廳但係未試過,終於同朋友一齊嚟試佢位於上葡京嘅Versace酒店裏面,所以佢哋所有餐具都係Versace Asia dream系列食咗佢嘅套餐。 整體 感覺非常良好,服務也優,我有問過佢哋有冇米芝蓮,佢哋話因為係新開所以仲做緊評級,希望佢下一年可以能夠成為米芝蓮嘅一員。基本上服務態度同埋食物質素我有信心一定可以。九百多元嘅套餐, 有魚子醬(份量不少),有龍蝦, 有吞拿魚他他, 有黑毛豬, 清口的哪個雪葩也爽口, 唯一要彈一下嘅就係杯cappuccino唔夠熱除咗食物之外,麵包也非常之好佢哋嘅油醋 看得出事好貨Waiter 服務非常週到, 要大大支持一下. 我對星級餐廳刮麵包碎呢件事都幾有要求,呢度就做得非常之足。如果你有上app仲可以減錢, 呢一間係絕對可以再嚟嘅餐廳。
除咗食物之外,麵包也非常之好佢哋嘅油醋 看得出事好貨
如果你有上app仲可以減錢, 呢一間係絕對可以再嚟嘅餐廳。