门面比较低调 唔系长开门 又冇乜灯系出面 所以一开始以为佢冇开😂😂 。🦛泰式奶茶黑糖珍珠疏乎厘班戟🧋🥞本身睇其他foodie 介绍呢一个pancake 已经觉得佢好吸引🤩🤩佢同平时食开嘅疏乎厘班戟嘅形状唔一样 系好大块班戟对接 🧐 嚟到嘅时候有惊喜,因为睇上唔会觉得佢咁大份 🫓但现实睇仰非常大块 大过我只手!✋🏻 又超厚 4个人分都够食😋😋。首先面头嘅泰式奶茶忌廉超好食🥹🥹 不过我觉得佢唔会好似正宗泰式奶茶咁甜会偏向茶涩味多啲啲🧋 。梳乎厘班戟本人冇乜特别嘅味道系好香蛋香味同埋好松软嘅班戟🥞🧇加埋啲cream, 珍珠 同云尼拿雪糕真系好好食🥹 佢侧边重有樽奶盖嘅野倒落去 成个配搭,好似真系饮紧泰式珍珠奶茶😆😆。🦛蚬肉粉丝叫咗多荽 真系好正! 劲香牛油味同海鲜嘅鲜味 啲蚬又好大只 绝对冇呃你 份量十足🤤🤤 加埋啲粉丝真系好正 系一定要叫!!爱芫荽嘅人一定要叫多荽!。🦛炸单骨鸡翼一个唔马虎嘅小食,外脆内软啲鸡翼仲有肉汁 好肥美 唔系厚皮瘦肉😍 。🦛炸大鱼蛋虽然系叫大鱼蛋但喺对香港人黎讲食开长洲大鱼蛋就唔会觉得佢好大粒啦🤣🤣不过佢都真系炸得好香 免头有啲调味粉都食得几过瘾🤪🤪。🦛牛腩意粉🍝非

🦛泰式奶茶黑糖珍珠疏乎厘班戟🧋🥞

泰式奶茶黑糖珍珠梳乎厘班戟

🦛蚬肉粉丝
叫咗多荽 真系好正!
加埋啲粉丝真系好正 系一定要叫!!
爱芫荽嘅人一定要叫多荽!
蚬肉粉丝

🦛炸单骨鸡翼
一个唔马虎嘅小食,外脆内软啲鸡翼仲有肉汁
好肥美 唔系厚皮瘦肉😍
炸单骨鸡翼

🦛炸大鱼蛋
不过佢都真系炸得好香 免头有啲调味粉都食得几过瘾🤪🤪
炸大鱼蛋

🦛牛腩意粉🍝
非常普通嘅一味
不过冇估到佢嘅意粉,竟然系蒜头炒意粉
牛腩亦都好入味好软熟 只不过系呢个配搭就有少少唔惯
不过都好食!