前日中午发现游咖啡有新品推出,系佢地自家制牛角窝夫,睇介绍面团都系自家发酵,马上小跑去试,开启十月连假既第一餐。.咁多年去食野基本上一定会有水果茶,睇图就知我又叫左啦😆,另外有兴趣试朋友仔要留意番今次新品系「关闸店限定」!~焦糖肉桂鲜果克林姆牛角窝夫 朱古力 ($58)慢煮鸡胸乡村牛角窝夫 ($68)冰黑橙咖啡 ($39)综合水果茶~🆕 牛角窝夫有 粒粒花生酱香蕉、 香椰蓝莓、焦糖肉桂鲜果克林姆和慢煮鸡胸乡材牛角窝夫 四款口味,叫左一咸一甜试试。.🍓 焦糖肉桂鲜果克林姆牛角窝夫 厚奶油分别有焙茶、抹茶、泰茶和朱古力口味选择,以雪糕球造型摆系窝夫上,甜食呢款食落有咬口,带点酥脆,有焦糖香味,个人觉得肉桂味可以再重啲啲😍。.🐔 慢煮鸡胸乡村牛角窝夫窝夫上放鸡胸粒、蔬菜和一只流心蛋,翻开只鸡蛋发现底下鸡胸份量好足,随个人喜好加酱汁或柠檬汁。切一少块窝夫配鸡胸,加少少酱汁,味道刚好,食落亦唔会有油腻感觉。呢款较松软微烟韧感,加上牛角窝夫系自家出品会大大加分!_⭐️ 牛角窝夫系关闸店限定⭐️ 平日下午三点到六点有下午茶优惠

焦糖肉桂鲜果克林姆牛角窝夫 朱古力 ($58)
慢煮鸡胸乡村牛角窝夫 ($68)
冰黑橙咖啡 ($39)
综合水果茶

🍓 焦糖肉桂鲜果克林姆牛角窝夫