帮衬过几次,唔觉得特别好食又唔系难食,谂住支持吓啲老店,唔帮衬连锁店,点知今次好失望。买咗:炒米饼、虫仔饼、肉切饼、香蕉糕、加蛋饼、鸡仔饼、合桃酥。返到嚟发现鸡仔饼系㶶黑嘅,食落非常㶶臭味,要掉咗佢,其他未食唔知。知道惯例,极速向年轻女店员落order,女店员俾咗一个纸盒我入咗其中几样产品,然后问我要唔要胶袋,我话唔要了,可唔可以俾多个纸盒(因为我有印象以前买过话买三样嘢先有纸盒)女店员话冇㗎啦,咁我就话:「咁唔紧要啦」就将啲嘢食放落自己个袋,亦冇唔好嘅气氛。点知旁边的中年男店员竟然出声串我:「唔比$1胶袋钱就问人攞纸盒,哼!(冷笑)」我真系唔明,自己做错啲乜嘢,点解要俾个店员咁样出口伤人,𠮶阵我老公排紧蛋挞,得我一个人,我就费事同呢啲人嘈,不过决定喺呢度讲返件事出嚟,等大家唔好以为老店就是好的。

2023-12-11
30 分钟 (外卖自取)