2015-02-24
話說嗰日係我生日, 老公就帶埋我同bb去呢度試下夜晚自助Buffet慶祝一下,有100元coupon回贈,都係三百元1位,性價比高,, 咁既價錢食自助餐+環境開陽都己經不錯了原來今次Buffet主題主打日韓美食自助餐, 又有生蠔提供, 仲想點...對於我呢啲本身熱愛蠔當然不放過, 吃吃吃...還有其他海鮮, 長腳蟹, 翡翠螺....吃回夠本又有韓國泡菜灌湯餃子, 燒物果度有天婦羅, 燒蝦, 各式各款串燒咁多款野食入面最鐘意食日本年糕, 口感煙韌, 內裡係芝士涵, 10個讚.. 還有各款日式壽司, 刺身, 日式串燒,甜品都有好多款, 最鐘意食紫薯蛋糕, 啲甜品唔會過份太甜, 又有禾果子(vanilia味同朱古力味), Dryers雪糕,咁多款不同美食當前, 真係好難扺擋
咁多款不同美食當前, 真係好難扺擋
題外話/補充資料:
消費滿$800可free parking2小時