2025-06-08
安平燒肉係其中一間價錢吾算太貴 又好多肉類 海鮮 小食 飲品 任飲任食嘅燒肉店之一 咁我地就揀左澳洲M5和牛吃到飽套餐 7:30前離座嘅話仲會再平啲添😜🍀澳洲M5和牛套餐依個套餐會送每人兩條牛舌芯 每條都係厚切長條狀 食落好有咬口👅 蘭王蛋月見牛 將蛋黃搞勻再直接連盤燒 牛肉沾滿蛋漿 口感味道都吾錯🤣 美國SRF極黑牛 脂肪比例較少 牛肉味香濃 食多幾片都吾怕肥😎 M5和牛肩胛肉有嚼勁 脂肪比例平均 食落口感吾錯 點少少燒肉醬更加入味😋 威士忌醬烤鳳梨內群柳長長一條咁上枱 自己控制燒嘅時間 之後再剪開數小塊會比較容易控制熟度😛 海鮮方面我地叫左威士忌醬烤鮑魚 鮑魚新鮮 有彈性 食落有咬口 甜甜地幾好食😍 烤青口同埋鹽蒜燒生蠔🦪 兩樣都好新鮮 入口味道好鮮 吾錯😝 仲有好幾款嘅台式小食 台式飲品🥤 整體都係幾好食的 值得再去🤩
🍀澳洲M5和牛套餐