2024-12-29 968 瀏覽
40有找,可以堂食一個飯,仲有泡菜,海帶湯(淡口)任添,真係性價比之選。而且呢類拌飯同湯款,菜肉飯均衡,營養其實都幾足。XD今次叫多左個小食-秘醬茄子,幾惹味!
40有找,可以堂食一個飯,
仲有泡菜,海帶湯(淡口)任添,
真係性價比之選。

而且呢類拌飯同湯款,菜肉飯均衡,
營養其實都幾足。XD

今次叫多左個小食-秘醬茄子,幾惹味!
牛肉醬拌飯
2024-12-26
10 分鐘 (堂食)
牛肉醬拌飯
  • 秘醬茄子
2024-12-19 1679 瀏覽
放假同屋企人行街,見到平時大排長龍既佢竟然唔洗排,即刻同屋企人入去試下,一坐底同事好貼心咁帶我地就坐,仲教我地自助落單,非常體貼:落單叫左一個石頭鍋飯,燒汁牛肉同芝士粟米石頭鍋飯先46蚊雞 好惹味,加左d豬肉醬正到不得了,辣辣地yummy 燒汁牛肉好食個吉xx芝士粟米我屋企個百厭星食到停唔到邪惡既食物總括黎講,環境地方尚算舒服,呢個價錢已經冇得輸,食物質數都唔錯,性價比一流,如果有埋冷面同炸雞就掂晒下次放假會再幫襯

落單叫左一個石頭鍋飯,燒汁牛肉同芝士粟米
燒汁牛肉好食個吉xx
芝士粟米我屋企個百厭星食到停唔到
邪惡既食物

下次放假會再幫襯
2024-12-14 2211 瀏覽
開心既一晚今晚排隊都等左一陣,好快安排到坐位叫左石鍋牛肉伴飯,拌飯時吱吱聲,辣味十足,份量十足辣炒魷魚香氣十足,大醬排骨鍋(呢個忘記影相😅要顧住湊小朋友),排骨超淋,小朋友還要添飯! 😂😂加左$8無限添加白飯⋯⋯連汁都吾放過😆 今日第一次用電子落單同即時付款,所以叫左個姐姐幫忙,其實眼見餐廳非常繁忙都有d吾好意思,不過姐姐非常有耐性指導下成功叫到野食!🥳野食到時,侍應都提醒石鍋拌飯好熱,大醬排骨鍋有火,叫小朋友千奇吾好摸! 非常窩心👍🏻👍🏻現場有自肋吧,任添泡菜,海帶湯! 加左$8飯重可以無限添加😋😋非常開心一晚,會再次幫襯試吓其他野食
石鍋牛肉拌飯,大醬排骨鍋,辣炒魷魚
開心既一晚
今晚排隊都等左一陣,好快安排到坐位
叫左石鍋牛肉伴飯,拌飯時吱吱聲,辣味十足,份量十足

非常開心一晚,
會再次幫襯試吓其他野食

2024-12-14
10 分鐘 (堂食)
石鍋牛肉拌飯,大醬排骨鍋,辣炒魷魚
2024-12-07 2437 瀏覽
呢排看到馬鞍山新開左間餐廳,都見到好多人排隊,就諗住同friend試下,點知食完之後令我哋好失望,我哋兩個落咗石頭飯和拌飯,我哋兩個食咗一半都冇,根本不值咁多人排隊的原因。首先,石頭飯的口感好普通,完全唔係我expect嘅嗰樣嘢。個拌飯到我哋好失望,肉類的部分竟然只係肉醬,根本不正宗,都唔明點解咁多人咁期待,同埋咁多人排隊總之就係麻麻哋,由一開始嘅期待變咗失,真係唔會再幫襯了。希望餐廳可以改善下啲菜品質素

2024-12-07
15 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
聖誕節
新開張已幾星期, 仍然多人排隊, 唔堂食排隊, 便考慮外賣。天氣突然轉冷, 想食熱飯, 點知外賣d飯凍既。好冇feel, 餸又凍,。味道又唔香, 菠菜, 紅蘿蔔, 香菇, 粟米冇味道, 只靠泡菜, 沙律醬味。<<<可能堂食叫石鍋飯會好d, 會有熱飯食>>1)。牛肉醬拌飯 $42飯餸凍, 沒有韓國風味。2。 金槍魚拌飯 $39飯餸凍, 味道只靠金槍魚罐頭,沙律醬, 紫菜。其他配菜冇味, 非常清淡。(好像鹽, 麻油都冇)總評。外賣。 自己嘟code, 全自助。等5分鐘就有得取, 應該全部整定。食物。 外賣飯凍, 唔多喜愛。味道又非常淡, 一d韓國醬及風味都沒有。

天氣突然轉冷, 想食熱飯, 點知外賣d飯凍既。
<<<可能堂食叫石鍋飯會好d, 會有熱飯食>>

1)。牛肉醬拌飯 $42
飯餸凍, 沒有韓國風味。

2。 金槍魚拌飯 $39
飯餸凍, 味道只靠金槍魚罐頭,沙律醬, 紫菜。
其他配菜冇味, 非常清淡。
(好像鹽, 麻油都冇)

總評。
外賣。 自己嘟code, 全自助。
等5分鐘就有得取, 應該全部整定。
食物。 外賣飯凍, 唔多喜愛。
味道又非常淡, 一d韓國醬及風味都沒有。

2024-11-03 3947 瀏覽
話說呢間野開左成個星期,但日日無論咩時段都排長龍,唯有買外賣返屋企食門口外賣QR Code點餐,網上比錢非常方便,比錢後唔洗5分鐘就有得囉$25砌得好靚,好味好特別,呢個價格真心有驚喜!
$25砌得好靚,好味好特別,呢個價格真心有驚喜!
2024-11-01
5 分鐘 (外賣自取)
2024-10-29 4009 瀏覽
今天經過這個商場, 看到很多人在排隊, 是一家新店, 這個品牌也是新的, 所以便去試了店內裝修都有韓風味道, 座位闊落舒適, 可以自己掃 code 下單, 慢慢選自己喜歡的, 這店雖然裝修比較精美, 但價錢一點都不貴, 40多元左右已經有一個石鍋伴飯, 加一個飲品也只是50元, 而且份量配料都很足, 味道亦不錯, 絕對是高勝價比!我們點了石鍋伴飯, 牛肉鍋, 秘醬茄子及鐡板雞蛋等, 每一樣都賣相精美, 味道亦不錯, 就連筷子及匙都有印刷精美的紙套套上, 整個用餐體驗是有驚喜的, 絕對是值得推介及再訪的!
燒汁牛肉鍋
石鍋牛肉拌飯
檸檬七喜
2070 瀏覽
2024-10-29
20 分鐘 (堂食)
燒汁牛肉鍋
石鍋牛肉拌飯