2025-07-01
嚟開澳南搵朋友 梗係食埋嘢先走🤭 呢間餐廳用上竹系裝飾 坐得舒舒服服咁嚟食串燒 真係週末一大樂事😎-🐑大漠烤羊肉串 $48/五串銷量No.1嘅羊肉串 用嘅係國宴級別嘅寧夏灘羊 肥瘦相間🍗 孜然味香唔會好羶 不愧係人氣item🔥 -🐔烤雞軟骨・烤脆雞皮・烤雞腎 各$16/串🍖香蔥黑豚肉卷・金針菇牛五花卷 各$28/串雞系列食落都幾新鮮 唔係細粒粒乾爭爭😉 兩款卷物都好juicy 尤其香蔥黑豚肉卷 個燒汁真係好夾😛-🍆蒜蓉烤茄子 $48🍡日式年糕燒 $23/件・小野人燒雞翼 $28/兩隻大推呢度嘅烤茄子 蒜味做得好好 茄子厚身多汁🤤 另外仲試咗年糕同燒雞翼 年糕外脆內軟 好有喺日本食嘅感覺🎍-🐚蒜蓉粉絲烤扇貝 $42・烤多春魚 $36/三串用北海道扇貝入饌幾有誠意 蒜蓉菜脯幾惹味 烤多春魚同樣穩定發揮😍-🍙小野人黑松露烤飯 $78白飯加咗醬汁雜菌 仲有大量沙律醬🍄 連埋黑松露醬撈勻嚟食 超邪惡之選🤯-🍹小野人手打檸檬茶 $48・小野人滿杯菠蘿 $38手打檸檬茶大大杯 好夠解膩🍋 滿杯菠蘿原來係沙冰底 仲飲到茉莉花茶味 推介👍🏻-📍小野人將軍澳澳南海岸唐俊街23號MONTEREY Place
🐑大漠烤羊肉串 $48/五串
🐚蒜蓉粉絲烤扇貝 $42・烤多春魚 $36/三串
🍙小野人黑松露烤飯 $78
🍹小野人手打檸檬茶 $48・小野人滿杯菠蘿 $38
📍小野人
將軍澳澳南海岸唐俊街23號MONTEREY Place地下G25A號舖