2019-11-12 435 瀏覽
放假得閒就同朋友黎個high tea,平時high tea就成日去食cake,今次就試下去食pizza食飽d😋叫左個海中狂點雙色芝士扭扭批,個pizza好大size,兩個女仔份量完全食唔曬要打包拎走😂講番個pizza,每一塊都有滿滿大蝦同芝士仲有其他配料真係好正🤤旁邊pizza一扭一拉有長長芝士絲,好好玩😂仲可以點埋落中間個芝士醬度,芝味無窮🤩d芝士醬比較creamy d,但芝士味同芝士批入面既芝士一樣咁濃咁香ga😍

下午茶
2019-10-29 330 瀏覽
Pizza hut 真的是跟家人由細吃到大,雖然多了不同類型的餐廳選擇,但依舊晚餐時間要等位(❁´ω`❁)這次差不多他們打烊才進餐,就不用等位了~點了每次必叫的超級至尊批,雖然pizza hut常常推出新口味,但我們一家還是鐘情它的超級至尊,有辣肉腸、青椒、菠蘿、蘑菇等等,多重口感,加上升級了芝士厚批,是多重的滋味與享受。另外點了卡邦尼意粉,很creamy ,意粉不會太硬,是美味的~~沙律平衡 pizza 的油膩感。
Pizza hut 真的是跟家人由細吃到大,
雖然多了不同類型的餐廳選擇,
但依舊晚餐時間要等位(❁´ω`❁)
這次差不多他們打烊才進餐,
就不用等位了~

點了每次必叫的超級至尊批,
雖然pizza hut常常推出新口味,
但我們一家還是鐘情它的超級至尊,
有辣肉腸、青椒、菠蘿、蘑菇等等,
多重口感,加上升級了芝士厚批,
是多重的滋味與享受。
超級至尊批

另外點了卡邦尼意粉,
很creamy ,意粉不會太硬,
是美味的~~
沙律平衡 pizza 的油膩感。
超級至尊批
2019-10-10 350 瀏覽
行行吓街肚餓就去咗Pizza Hut食下午茶,兩個人食咗三個套餐雞翼薯格厚多士,份量好少得兩隻雞翼4塊薯格,同半邊嘅多士,如果就咁嗌呢個餐我覺得會唔夠飽,味道就一般啦啲食物都熱辣辣嘅千島海鮮pizza芝心批,有4塊好細碟嘅一個人會飽,但係啲料好少囉啲海鮮每塊可能得一兩舊,千島醬同芝士就多啦最後做帶咗朱古力窩夫雪糕,個窩夫真係好真材實料㗎乜醬都冇,勁dry!我覺得唔好味囉整體來講我覺得下午茶唔抵食仲要佢係想窩夫先,然後再上Pizza同雞翼,我覺得個次序錯咗囉,吾會再食下午茶啦

2019-09-30 258 瀏覽
做野太忙都無時間食lunch,難得今日放工放早就想食好d😁😁😁突然心血來潮好想食pizza hut🤩屯門有幾間分店,咁就揀左最就近又最多野行嘅商場🤟🏻😌黎到已經係下午茶時間,下午茶$25起都有好多唔同選擇,但由於太肚餓喇😂😂😂我同朋友都好似飢民咁🤣🤣🤣🤣🤣就order左⋯⋯👇🏻焗肉醬意粉🍝 $58👇🏻芝士海鮮焗飯🧀🦑🦀🍚 $65野食味道好好食,服務態度都唔錯‼️‼️最重要係下午茶時間無咩人食,唔洗等位架😆😆😆
做野太忙都無時間食lunch,
難得今日放工放早就想食好d😁😁😁
突然心血來潮好想食pizza hut🤩
屯門有幾間分店,
咁就揀左最就近又最多野行嘅商場🤟🏻😌
黎到已經係下午茶時間,
下午茶$25起都有好多唔同選擇,
但由於太肚餓喇😂😂😂
我同朋友都好似飢民咁🤣🤣🤣🤣🤣
就order左⋯⋯

👇🏻焗肉醬意粉🍝 $58

👇🏻芝士海鮮焗飯🧀🦑🦀🍚 $65

野食味道好好食,服務態度都唔錯‼️‼️
最重要係下午茶時間無咩人食,
唔洗等位架😆😆😆

2019-09-19
2019-08-28 257 瀏覽
pizza hut 食lunch,冇乜人帶位,所以入面有枱也是要等,等了一陣就入去,見到仲有吉枱。仕應太忙!!午餐叫左香蒜肉絲意粉,這個是好簡單但好好味,足料又唔油,好乾爽。好多磨菇,肉碎,雜豆,好美味呀!!海鮮焗飯,完全估唔到係全部紅色的,上面全舖滿蕃茄醬,有d黑檻欖,d飯好濕呀,唔好味,只食到蕃茄味,其他乜味也冇,下次真的唔會再叫三文魚薄餅,這個好好味,豐富的配料,個薄餅超鬆脆,唔實架。好少食到這個效果,正!!

2019-08-17
5 分鐘 (堂食)
午餐
2019-08-24 189 瀏覽
最近推出咗兩款海陸pizza ,正名係《點芝扭扭批》系列嘅陸上爆點同海中狂點😂😂最吸引我嘅唔係中間個芝士醬,而係扭扭批😆😆扭扭批好玩又好味,每食一粒都可以同朋友鬥拉長🧀➖➖🧀,海中狂點材料有蝦🍤、帶子粒、菠蘿🍍、青椒、蕃茄🍅......每一樣材料都係我鍾意嘅😋 扭扭粒好鬆軟,中間啲芝士拉到長一長,好芝味😍😛Pizza 🍕 真無得頂,但小食雞翼相比就好一般,味道微辣,但有隻上碟已經甩曬咁,賣相唔討好😟😐

2019-08-19 247 瀏覽
今日約左朋友喺呢度食下午茶,因為屋企人話呢度坐得舒服,所以又試下啦呢度坐位闊落,乾淨企理,雖然人多但唔會好嘈,我幾鍾意呢度嘅環境😚其實食左Pizza Hut咁多年都唔知呢度有甜品,我叫左個蘋果脆金寶配雪糕,有杯飲品配埋,好好味,朋友就叫左窩夫,雖然未有試食,但淨係個蘋果脆金寶配雪糕就好有驚喜!另外,佢嘅下午茶都非常抵食,幾十蚊就可以食到,平日同假日都有下午茶,如果行街行得攰,不妨可以入黎試下,除左甜品仲有其他野食架😋

2019-08-18
15 分鐘 (堂食)
下午茶
  • 蘋果脆金寶配雪糕
2019-07-28 220 瀏覽
真係好耐冇食Pizza Hut同朋友嚟咗食千島海鮮厚批非常知足料好味。肉醬意粉次次黎都會帶正常水準穩穩陣陣。今次另外仲試咗一個葡汁焗蔬菜。有驚喜葡汁連埋蔬菜一齊食好入味
2019-07-26 149 瀏覽
個個去Pizza Hut都係食pizza以前細個嘅時候最鍾意食Pizza Hut嘅千島海鮮批我一個自行解決午餐只能叫個焗飯同個沙侓🤭 焗飯最緊要熱其實Pizza Hut嘅焗嘢真係做得好好 佢個茄汁味好濃吾會稀淡 呢個沙律幾特別 下邊有個脆片襯托着中間嘅沙律好開胃再加粒蝦仁係上邊 令到個口感幾特別😋
個個去Pizza Hut都係食pizza
以前細個嘅時候最鍾意食Pizza Hut嘅千島海鮮批
我一個自行解決午餐只能叫個焗飯同個沙侓🤭

2019-07-21 165 瀏覽
我承認 因為上年嘅Christmas party我真係食怕左Pizza Hut 餐餐都係到會pizza果段時間既我 心諗 請我都唔食經過大半年嘅時間 心裏面既陰影慢慢減退又或者係芝士控發作??心血來潮決定 今晚食Pizza Hut黎喇 黎到屯門分店 攞飛等位不過等位時間過得快既點解?!因為屯門商場四通八達怕悶 咪周圍行下 或者有收穫添叫我地喇🙋🏻‍♀️坐定定後我地叫左個2人套餐先黎一人一碗湯我叫左南瓜藜麥湯飲落有小小咬口湯都夠creamy 再黎就係葡汁雞皇意粒葡汁味夠味 唔會太淡熱辣辣上菜 主角就係我黎既目的點芝扭扭批(海上狂點)我地將佢一份為6 點住芝士醬食好味好味wo Pizza配料多蘑菇 蕃茄 帶子 蝦 青椒 etc仲有蜜糖芥末醬煙肉瘋薯條我唔得喇 個肚🤰🏻凍檸檬幫助消化😂最後結賬為$346.5呼 今日滿足到想食pizza又有芝士既目標諗下下餐食咩先
我承認 因為上年嘅Christmas party
我真係食怕左Pizza Hut 餐餐都係到會pizza
果段時間既我 心諗 請我都唔食
經過大半年嘅時間 心裏面既陰影慢慢減退
又或者係芝士控發作??
心血來潮決定 今晚食Pizza Hut

再黎就係葡汁雞皇意粒
葡汁味夠味 唔會太淡
熱辣辣上菜

主角就係我黎既目的
點芝扭扭批(海上狂點)
我地將佢一份為6 點住芝士醬食

最後結賬為$346.5
呼 今日滿足到想食pizza又有芝士既目標
諗下下餐食咩先
2019-06-01 237 瀏覽
星期六難得放假,行街行到攰,喺屯市想揾個地方舒舒服咁嘆下。Pizza Hut星期六下晝都有tea set,而且價錢都唔貴。悠閒afternoon tea叫左俄羅斯沙律配煙肉菠蘿芝士酥,味道不過不失,加埋杯咖啡,都係50幾蚊。
星期六難得放假,行街行到攰,喺屯市想揾個地方舒舒服咁嘆下。

2019-05-26 269 瀏覽
之前睇廣告話pizza hut 新推出現製手藝薄餅,聽落好似唔錯,今日lunch拉埋同事一齊去試呢款新出pizza都有推出set,但我地唔多人,所以選擇單點揀咗Parma Ham現製手藝薄餅、辣味雞翼、海鮮千層闊條麵來啦來啦!現製手藝薄餅,全新硏發麵糰配方,經長時間低溫發酵,每日人手搓壓,令批底外脆內軟韌呢款pizza果然有驚喜,口感輕盈鬆脆,配上大量Parma ham同牛油果,又唔錯!辣味雞翼同海鮮千層闊條麵食左咁多年,食激都唔會嫌,一樣咁好味!

來啦來啦!

2019-05-21 225 瀏覽
跟摯友一行五人 想找個可以坐得耐的地方所以就來了Pizza Hut烤雞至尊Pizza材料充足 有大量雞粒 滿滿的芝士上枱熱辣辣 即時食會有拉絲效果加了芝心批邊 令邊皮都十分好吃雜菌寬條麵這個有驚喜 寬條麵炒得很乾爽 軟硬適中配上大量黑椒和香草 味道配合得十分好葡汁雞皇飯大量葡汁 雞件卻只有幾舊葡汁焗蔬菜葡汁配上蔬菜十分好吃 蔬菜量亦多沒有欺場意式雞皇意粉意粉煮得剛好 沒有過軟白汁配上雞肉 永遠都是好吃的煙肉芥末瘋薯薯條是粗薯條 炸得香脆唯配上的醬汁很咸 大家都在找沒有沾上醬汁的來吃肉醬薯蓉(牛肉)肉醬像是罐頭貨 薯蓉也像是粉加水開成的那種
跟摯友一行五人 想找個可以坐得耐的地方

白汁配上雞肉 永遠都是好吃的

煙肉芥末瘋薯
薯條是粗薯條 炸得香脆
唯配上的醬汁很咸 大家都在找沒有沾上醬汁的來吃

肉醬薯蓉(牛肉)
肉醬像是罐頭貨 薯蓉也像是粉加水開成的那種
2019-05-20 125 瀏覽
星期日周街都咁多人係屋企un un 腳等外賣Pizza Hut 永遠都係食至尊今次有至尊無雙好多辣肉腸 加埋菠蘿 個match 幾正不過今次太重手 好鬼咸條芝心邊就正啦又有蒜 又有芝士加野食又平加左薯格5蚊加埋雞翼 好好好食
星期日周街都咁多人
加野食又平
加左薯格5蚊
加埋雞翼 好好好食
2019-05-19
60 分鐘 (堂食)
2019-05-12 106 瀏覽
星期三 一個星期最難捱即刻諗起pizza hut 有優惠記住星期三 外賣自取大批 $99有超級至尊 意式風情兩款識揀一定揀超級至尊 $99 蚊好抵 三個人食 食到飽平時食幾百蚊仲有得加薯蓉
星期三 一個星期最難捱
即刻諗起pizza hut 有優惠