6天前
終於食到期待咗好耐嘅斗滾,呢度最岀名就係斗滾四式,有齊雞煲、蒸海鮮、打邊爐,滿足哂唔同願望,聚餐一流!第1式 <招牌大亂斗>任食雞煲,提供五種辣度唔係太食得辣,叫咗BB辣,雞煲每次抄完要等2分鐘,總共分四次炒~每一次開蓋都香氣滿滿,雞煲好有鑊氣,而且超級惹味😍每一舊雞都好嫩滑,份量好足夠,唔夠雞仲可以加🤣第2 式 <海鮮盛宴>食完雞煲後,就可以開始食蒸海鮮!蒸海鮮有蟶子、扇貝、沙白、鮑魚、蝦、萵筍、粟米同烏冬😍誠意滿滿嘅蒸海鮮👍🏻而且材料新鮮,蟶子扇貝好彈牙鮮甜🥰烏冬又好大浸蒜味,又吸晒海鮮啲鮮味,好好食😋第3 式 <養生燉湯>湯底我哋揀咗椰皇雞湯🥥先飲湯後打邊爐,湯底非常鮮甜☺️飲得出落咗好多椰水🤣真係要飲返幾碗先開始打邊爐😍第4式 <手切牛頸脊>最後就係任食打邊爐,其中一樣最重點嘅就係手切牛頸脊,佢啲雪花好靚,同埋牛味好重😍入口嫩滑,一啲都唔韌👍🏻另外幾款丸類、水魷魚都十分出色🥰當中嘅火鍋配料超過30款,仲有糖水椰汁雪燕同生果,15款以上非酒精飲品任飲👍🏻成餐都好滿足,而且價錢合理☺️值得一試!
雞煲
第1式 <招牌大亂斗>
任食雞煲,提供五種辣度
海鮮盛宴
第2 式 <海鮮盛宴>