2022-10-04
簡單講述本人親身體驗: - 包房食圍菜,事前已多次溝通確定需要準備麻雀耍樂,當日不但沒有事前set好,當值經理仲話唔知客人會打麻雀,叫客人等佢食埋飯先開始準備,完全當客人無到,亦無誠信可言! - 圍菜其中兩味(蟹鉗和節瓜莆菜心)少了一件,經理話廚房沒有出錯。經幾番周旋之下經理先肯補返。補返仲要喺其他賓客面前補,佢唔醜我都醜。 - 所謂嘅「花膠雞絲翅」稀到完全夾唔到有翅,有賓客只食咗少量花膠雞絲,剩低成碗豆粉水飲唔落肚。 - 圍菜包嘅啤酒汽水飲唔哂,問都唔問就收走哂。 - 事後發電郵向酒樓+整個集團反映意見,成個星期都唔覆,再追問之下先hea覆,完全唔覺自己有問題! 總括而言,呢間酒樓服務極之差、欠誠信、食物質素非常一般,只係環境和地點較優勝。絕對唔會有下次幫襯👎🏻👎🏻👎🏻
- 圍菜包嘅啤酒汽水飲唔哂,問都唔問就收走哂。