3天前
在openrice 搜尋無意中見到呢間餐廳,見到餐牌後,就try try 啦。晚市套餐對比起同區做日本料理嘅餐廳,價錢已經算係合理。餐廳職員態度良好,同埋應該幾鐘意同人傾計。**********1. 炙燒4色丼 $148推介:🌝🌝🌝🌝🌝性價比:🌝🌝🌝🌝評價:丼飯晚飯有set,包湯及沙律,湯係非常熱辣辣👍🏻,沙律就配上油醋汁。炙燒丼裏有4款料(包括3款魚加帶子),個人比較鐘意炙燒後的魚,因為有炭香味。丼內還有薑、菇等等其他配料。 整體賣相很不錯! 2. 椰子雪葩 $48推介:🌝🌝🌝🌝🌝性價比:🌝🌝🌝🌜評價:食完丼飯之後,就好想試埋店舖嘅甜品,叫左椰子雪葩(餐牌沒有圖),本身以為就咁用碟上,估唔到係用一個半殼椰子上,打卡都唔錯架。**********總結:我覺得呢間已經係我少有會想回頭的日本餐廳,睇得出餐廳係用心製作。其實依家做飲食業真係好艱難,我入去食嗰陣,餐廳冷清,不過後來我坐多一陣,發覺原來都有唔少回頭客啊。
餐廳職員態度良好,同埋應該幾鐘意同人傾計。
**********
1. 炙燒4色丼 $148