餐廳: 海豐牛腩粉麵家
資訊:

4天前 0 瀏覽
今日又嚟食海豐,今次試下佢嘅咖哩咖哩爽腩飯真係一個無得輸嘅組合!想像下,香噴噴嘅咖哩醬,濃郁嘅味道,配上軟嫩嘅腩肉,咬落去真係好滿足!再加上白飯,吸收咗咖哩嘅精華,每一口都係享受。配埋佢個酸蘿蔔配菜超正
今日又嚟食海豐,今次試下佢嘅咖哩
2024-10-09 0 瀏覽
呢間店真係好好,佢哋會整自制酸蘿蔔比客人任食,重點呢個自制酸蘿蔔真係好好味出面食唔到,不論佢哋嘅一般粉麵湯底樣樣都好味,不過我要介紹下佢哋呢間嘅醉雞,口水雞,同秘製雞翼尖樣樣我都好鐘意,整體嚟講佢呢間嘅食品款款都唔會令人失望
2024-10-09 0 瀏覽
招牌爽腩米真係好正!牛腩煮得軟嫩入味,米粉滑溜,湯底濃郁又香,外爽內嫩,真係好好食,重點想提提佢仲有好多款藥膳湯,都可以轉粉麵或飯,我已經試過好多款味道真係好唔錯,係非常值得一試,比起其他牛什粉麵店呢到有其他選擇