2019-12-20
自助餐真抵食,無限時,又唔貴,唔同時段又有唔同優惠,款式類型又多,中西日韓既食物都有,剩係每款食一件都跑到行唔識行😂😂😂😂😂而且食物味道唔錯,豬🐷🐂🐑🐟🥬🦐🍄🐠🍉🍈🌽🥗🍲🍜🍝🍣🍛🍱🥟🦪🧇🍖🥐🍨🍦🍧🍮⋯⋯等等,款式多到👍👍鐘意食嘢的我,日日週圍食,最緊要係食極唔肥,所以食完呢餐之後,又要搵一日博命做返運動,如果唔係就大鑊⋯⋯😂😂😂😂😂😂仲有要唔限時,死未⋯⋯款式又多,食物唔差,味道更加是大眾化口味,仲要唔貴,死未,想唔肥都幾難😂😂😂😂😂😂我就最鍾意食呢到既羊肉,味道適中,而且肉質又鮮嫩,🐔翼有辣有唔辣,燒豬腩肉,爽脆好味,又有碗仔翅,人參🐔湯,又有我最鍾意食既薑醋,夠火候夠腍又好味道,甜品又有多款,熱辣辣豆腐花,飽都要裝半碗食,紅豆味雪糕又係好好味⋯⋯食物數之不盡,味道又惹味到停唔到口,我每款食一件都飽到唔識行😅😅😅😅😅
我就最鍾意食呢到既羊肉,味道適中,而且肉質又鮮嫩,🐔翼有辣有唔辣,燒豬腩肉,爽脆好味,又有碗仔翅,人參🐔湯,又有我最鍾意食既薑醋,夠火候夠腍又好味道,甜品又有多款,熱辣辣豆腐花,飽都要裝半碗食[笑哭][笑哭],紅豆味雪糕又係好好味⋯⋯食物數之不盡,味道又惹味到停唔到口,我每款食一件都飽到唔識行😅😅😅😅😅