2025-01-20
薄切A5和牛肉常滿(二人前)🦀蟹將軍薯仔沙律薯仔沙律食落啖啖蟹肉,外面仲鋪滿卜卜脆既蟹籽及粟米片,口感層次豐富。🐮薄切A5宮崎和牛肉眼配特製月見燒汁大大塊油脂分佈平均既薄切和牛,牛肉呈大理雲石紋,只需要每邊燒3-4秒就食得啦,燒落先知牛肉充滿油脂香,沾埋蛋黃月見燒汁一啖放入口,口感滑溜肉味濃郁。🥩荔枝牛肩胛串串一份有六大串,牛肉包住粒粒荔枝肉,牛肉軟嫩荔枝肉既香甜剛剛好,食落唔會好油膩,反而感覺滑新。🍖原條厚切牛舌一般出面食到既牛舌多數都係薄切,今次原條厚切牛舌放落去燒,建議各位煎香兩邊後剪開一粒粒再燒到甘香,食落爽彈肉香juicy。🧄蒜蓉牛油烤帆立貝帆立貝加左蒜蓉牛油拎去燒,燒落已經香噴噴,店員仲建議加入飯撈埋一齊食,一啖食落就知邪惡到爆阿。🍗蜜糖燒雞翼雞翼一份足足有五隻,師傅好貼心咁係雞翼中間開邊,令到燒既時候熱力能夠平均滲入雞翼中,令到雞翼能夠燒到外皮金黃焦脆之外,內裏雞肉依然保持嫩滑嘅質感,而且仲可以喺雞翼表面搽上蜜糖,食落甜甜地幾惹味。🥤波子乳酪汽水之棉花雲朵乳酸味嘅波子汽水配埋淺藍色嘅棉花糖,飲落酸酸甜甜,開胃得來打卡啱晒。🥤葡萄愛梳打巨峰提子味嘅梳打飲落清新可口,燒肉or
薄切A5和牛肉常滿(二人前)
🦀蟹將軍薯仔沙律
🐮薄切A5宮崎和牛肉眼配特製月見燒汁
🥩荔枝牛肩胛串串
🍖原條厚切牛舌
🧄蒜蓉牛油烤帆立貝
🍗蜜糖燒雞翼
🥤波子乳酪汽水之棉花雲朵
🥤葡萄愛梳打
巨峰提子味嘅梳打飲落清新可口,燒肉order返杯就啱晒啦。