2024-01-17 137 瀏覽
見到開飯友講呢間,今次輪到我,咁就俾個續集佢。我用Apps叫外送,落單之後發現要一個鐘先送到,畢竟佢唔係熊貓同戶x送,冇辦法啦頂,叫左4件雞加2件巴辣香雞翼,發現漏左2件家鄉雞。一收到貨發現漏送就打去客服,話會即刻送到,咁好啦。醒起會唔會又等一粒鐘,就網上問客服,等左15分鐘都冇人應。唯有再打電話問,佢話送緊,由打電話投訴漏單到收貨起碼要40分鐘。收到果兩隻家鄉雞,仲要係好鹹,鹹到頂唔順食唔哂
見到開飯友講呢間,今次輪到我,咁就俾個續集佢。
收到果兩隻家鄉雞,仲要係好鹹,鹹到頂唔順食唔哂
外賣送餐
  • 超鹹家鄉雞
2023-07-22 119 瀏覽
買外賣自取,俾漏野.打去CS,話轉頭聯絡我,個頭轉左一粒鐘都未搵我👍自己搭車去拎返,係搭車,去到話呢樣無果樣冇,態度差到以為自己撞鬼🤭問佢使唔使對返訂單號碼,又話唔使,一陣啲人以為我呃飯食.🤣真金白銀仲比突去食呢餐嘢兼探靈👍結論就係 想比錢受氣 一定係幫襯KFC👏🏽

買外賣自取,俾漏野.
打去CS,話轉頭聯絡我,個頭轉左一粒鐘都未搵我👍
問佢使唔使對返訂單號碼,又話唔使,一陣啲人以為我呃飯食.🤣
真金白銀仲比突去食呢餐嘢兼探靈👍
結論就係 想比錢受氣 一定係幫襯KFC👏🏽
2023-07-22
外賣自取
2022-08-02 256 瀏覽
KFC一向是我早上速食的必定選擇,簡單的多士配上牛油是很吸引!KFC的蕃茄湯底提供了另類食法,透過湯底浸多士,開胃又醒晨!超級好味!KFC熱奶茶亦都可以簡多奶、少奶,適合每一個人🤪🤪

KFC熱奶茶亦都可以簡多奶、少奶,適合每一個人🤪🤪
2022-08-02
外賣自取
2021-09-19 237 瀏覽
剛剛想買早餐,已經點左一份,想叫多份雞扒早晨全餐,問收銀多士可唔可以轉鬆餅同通粉可唔可以轉清湯,我轉身問朋友,收銀已經不耐煩黑面,整身執緊餐具既佢叫份廚房唔好整,跟手再掟膠匙,都成班圍埋一齊用唔客氣既眼光望住我地。我無話唔要,同埋我朋友係我隔離問佢都係半分鐘都無既時間。上個月幫襯外賣執漏哂野都算,個之人多忙。今日早餐得2-3客,我後邊無人等叫餐既,都咁樣趕客。想食炸雞li頭而家有好多選擇,我諗我唔敢再幫襯li間分店。
2021-04-04 219 瀏覽
員工態度差,改一改,加一加野,就西面。西面之餘,仲要俾錯野我。。。睇住個阿伯唔係好識,員工完全無耐性,服務態度超差!唔知點解個飯有陣「宿」味。。。已經係冷飯底,應該係隔夜再隔夜,之後整番熱雞硬過柴皮...因為隔夜翻炸。。。咬左一啖已經唔想再食...好乾好硬...而且衛生好差,好污糟,想食好雞,唔使幫襯依間,晒錢,成個餐唔使食,買過。。。我寧願去華都果間好過,住附近的,可以行遠小小去華都果間,會好好附。

2021-04-04
10 分鐘 (外賣自取)
2019-10-12 437 瀏覽
周六早上還是要早起,之後當然要食個早餐,突然掛住kfc 芝心火腿脆卷至慳精選B餐$18.5 覺得好抵,3⃣️樣野,夠曬飽阿拉伯加咖啡,雖然吾知咩國家,但是又幾好飲😊😊

至慳精選B餐$18.5 覺得好抵,3⃣️樣野,夠曬飽

阿拉伯加咖啡,雖然吾知咩國家,但是又幾好飲😊😊

星期二又有KFC $50 6件雞嘅優惠. 我又忍唔住收工去買,上次喺九龍區食過又大件又熱辣辣好好食,今次就返到屯門買,排隊嘅人唔多,不過奇就奇在我真係唔明白點解KFC請親嘅人 態度又有問題做嘢又散漫,同個妹妹講要四件辣兩件燒,妹妹話燒雞要等㗎喎。我就話好啊冇問題我等,之後個妹妹又繼續講要等好耐個喎,再補多句唔知等幾耐個喎,我依然都係果句好啊冇問題,其實點解好似做到唔想接呢d燒雞嘅單呢?最後大概等左5分鐘就拎到啦⋯⋯返到屋企即刻打開食,一望離晒譜,我唔明白做優惠係咪真係要做到啲質素咁差,三件唔係雞胸係雞背脊,其實大部份都係得啲皮, 啲雞下搥永世都係發育不良,最慘嘅係叫辣,一啲都唔辣, 燒既又一d都唔香 $50 嘅質素真係好差 我寧願你$80 6件但係俾返啲好嘅質素

2019-06-25
2017-11-12 362 瀏覽
友愛KFCD8-9号餐堅系難食wo,番茄濃湯变水,通粉就真係粉,一擺落口即粉,完全唔彈,食到我都唔想食。食M記都正過佢,又平又好食,但KFC早餐認真食唔過,飲品好似真淨落糖咁,超甜......
2017-10-06 240 瀏覽
路過看到紫色海報,聯想到萬聖節。两年未嚐此雞。想試試水準如何。包裝依舊,雞仍是熱的,黑椒是碎粒狀,密麻麻,入口黑胡椒味突出。皮很脆口,未達至「響脆」程度。惜雞肉部份淡而無味,卻算細嫩。辣汁蘑菇飯則水準依然不俗,不太濕不太乾,辛辣感覺能引起食慾。可能是外賣,葡撻皮不脆,蛋撻餡則香滑有濃郁蛋香。第一次食此店軟雪糕,勝在廉價啦。
路過看到紫色海報,聯想到萬聖節。

两年未嚐此雞。想試試水準如何。

響脆黑椒雞

可能是外賣,葡撻皮不脆,蛋撻餡則香滑有濃郁蛋香。

新地脆筒

第一次食此店軟雪糕,勝在廉價啦。
2017-10-06
1 分鐘 (外賣自取)