2024-05-26
⭐️ 自選魚生丼 ($79起/5款) ❤️8.0之前都食過幾次呢間抵食嘅日本菜,因為佢哋嘅自選魚生當真係超級抵,而且質素唔錯!可以揀嘅魚生款式十分多,有部份係要加錢嘅~ 今次我要咗火炙厚三文魚(+$10)、碎蔥吞拿魚、赤蝦、帆立貝(+$3)同埋松葉蟹鉗(+$3),仲要埋香菇壽司飯(+$8)🙊 松葉蟹鉗比較細隻我覺得可以唔使試,但係其他海鮮全部都幾鮮甜,性價比好高👍🏻 我仲試埋咗朋友嘅甜蝦同埋松葉蟹棒,都唔錯! 今日嚟follow 社交平台仲可以用優惠價叫蟹籽沙律同埋芝麻雞翼~ 前者唔會太多醬,清爽開胃,後者新鮮炸起熱辣辣👍🏻 整體嚟講午市嘅性價比十分高,想喺尖沙咀平平哋食碗丼飯,又想自主選擇嘅話,呢度不妨為一個好選擇☺️