2012-04-11 102 瀏覽
今日黎左呢度,因為知道有好多貓,同埋呢度都幾出名下香蕉朱古力,我覺得香蕉味太濃了,只飲到香蕉味,朱古力被沒殺了,唉,失敗呢,早知叫杯冇香蕉,仲平D添友人叫左呢個,佢唔洗一分鐘食哂,原因真係好少,個杯又細,不過佢話生果幾新鮮,都OK分別係朱古力同芒果味,我兩隻都試過,都真係幾好食,佢類似用MOUSE做,所以幾好味,幾濃的味道,又可愛呢!P.S員工的服務態度好差呢
今日黎左呢度,因為知道有好多貓,同埋呢度都幾出名下

P.S員工的服務態度好差呢
3 分鐘 (堂食)
2012-04-10 173 瀏覽
这是一家宠物天堂 像一片特立独行的空间 在这里 没有顾客就是上帝的宗旨 他们的主角 都是猫咪那么 就暂时把这里 叫做喵星球 一颗以猫猫为主的星球或许因为满满都是猫猫的摆设 他们真的把这里 当做他们的地盘 喵星球的居民 会自己慢悠悠的散步 路过你的身边 然后很淡然的张望一下 再自顾自的离开这里没有会担心卫生问题的客人 来到这儿的 都是热爱喵星球居民的人 入口就可以看见靠窗的位子到处都是跟猫猫有关的摆设柜台的猫猫饼干 填写资料 就可以成为喵星球的客人 颁发一张会员卡 翻开菜单 也都是跟猫猫有关的菜式 有一些餐名 还会以这边猫猫的名字命名 于是点了一壶多多茶多多茶是桃肉和玫瑰花混合的花果茶 没有加糖的果茶很清香 淡淡的桃子汁水 飘着一丝玫瑰花香气 再加上身边的喵星居民相伴相依 很惬意的楼上茶座 喜欢这样有趣的地方 就像之前在Fiat café那般 边赏车边用餐 如果说车展餐厅是时尚现代 那这里的感觉 更有“窝”的气息 喵星球的居民 很骄傲 不屑多看你一眼 爱理不理 喵星球的居民 很乖巧 不会乱跑乱跳 黏住客人 影响他人用餐如果喜爱猫猫 真的可以前来一试 成为喵星球的一份子
那么 就暂时把这里 叫做喵星球 一颗以猫猫为主的星球

喵星球居民2号
喵星球居民3号
喵星球居民4号
2012-03-22 128 瀏覽
係朋友FB 知道佢去過阿貓地攤,咁自己又好鍾意貓貓所以今日同BF 決定去試下一入去就已經見到有幾隻訓左係度之後我地點野食了叫左個三文魚PIZZA, 好好食~真係有芝士拉到出來,三文魚都不少 GA^^一路同貓貓玩一路食不過D貓貓唔係好熱情, 而且佢地一到下午就開始想訓咁隻隻都懶洋洋咁不過摸下佢地已經好開心鍾意貓貓GE可以試下去依度但唔好計較野食貴唔貴最緊要開心
係朋友FB 知道佢去過阿貓地攤,咁自己又好鍾意貓貓
所以今日同BF 決定去試下

一入去就已經見到有幾隻訓左係度

之後我地點野食了
一路同貓貓玩一路食
不過D貓貓唔係好熱情,
而且佢地一到下午就開始想訓咁
隻隻都懶洋洋咁
不過摸下佢地已經好開心

鍾意貓貓GE可以試下去依度
但唔好計較野食貴唔貴
最緊要開心
2012-03-22
2012-03-19 98 瀏覽
一直以來,我都很喜歡貓咪,某此瀏覽openrice時發現了這家茶座,就和同樣愛貓的好友PP一起去試了試。阿貓地攤是家樓上店,老實說,不太好找。但是這家店確實很是溫馨,我們出電梯后就是跟著一隻貓找到店門口的。要說食物除了貴,其實沒什麼特點,很多人推薦的生芝貓、為食貓雖然好吃,卻不值那個價格。不過爲了去看貓也不錯了。店裡的貓其實不是很親近人,不知是不是很多客人追著去拍照,讓它們感到不安。當時我椅子下躺著一隻折耳貓,後來一堆一堆人跑來照相,它就逃走了。

2011-07-07
  • 生芝貓 為食貓
2012-01-25 92 瀏覽
去銅鑼灣想揾個地方HEA下,度度都咁多人,朋友提議去呢度,咪試吓囉!我叫左個TEA SET叫生芝貓,係一舊菇、蘋果同芝士加埋,下面仲有塊雞扒。味道係幾特別,但差唔多成四十蚊先得兩舊,大細唔夠手掌咁大。我就真係覺得幾唔抵。唔果唔係好鍾意貓既話,我就覺得有其他更好的選擇
我叫左個TEA SET叫生芝貓,
2011-12-18
2012-01-19 78 瀏覽
之前一直想去但一直抽不出時間來,今次趁新年前就去一次。飲品: 點了榛子朱古力和性格貓(西柚汁+菠蘿汁+椰果) 這2樣還好,不過點的西柚汁有點澀得劑。鐵板的好像叫生芝貓,這個不錯,冬姑還有蘋果加起來挺不錯,下面的雞扒也嫩嫩的。忌廉汁海鮮天使網,海鮮真的不多,不過白汁加天使麵不錯的!朋友點的煙三文魚pizza我沒吃,不過聽說也是不錯的。甜點我們叫了一隻有3隻口味的:朱古力蛋糕,朱古力木糠和朱古力味,最好吃的木糠不過最甜,我們還叫了一客焦糖貓燉蛋,賣相不錯。店裡陽光挺足,不過去的時候貓貓已經開始在睡了,最後全部貓都睡著了,沒有貓貓跑過來玩,只有我們追著他們店裡周圍走而已Q_Q
之前一直想去但一直抽不出時間來,今次趁新年前就去一次。
忌廉汁海鮮天使網,海鮮真的不多,不過白汁加天使麵不錯的!
朋友點的煙三文魚pizza我沒吃,不過聽說也是不錯的。
我們還叫了一客焦糖貓燉蛋,賣相不錯。
西柚汁+菠蘿汁+椰果
海鮮天使麵
三文角pizza
2012-01-18
西柚汁+菠蘿汁+椰果
海鮮天使麵
三文角pizza
2011-08-30 80 瀏覽
之前都有黎過阿貓地攤食野, 不過都係兩年前, 但當時食物水準一般。但久別重逢此地, 環境同氣氛依然好好, 而家d貓貓依然係咁可愛。同一個好耐冇見既朋友黎食野, 氣氛十分好!最後就叫左一個忌廉海鮮天使面, 海鮮就真係得好少, 咁個汁同d面就幾好! 之後再叫左一個煙三文魚批, 好好食!! 有水準! 個批d邊邊位好脆, 好似食咁餅咁, yummy! 我同朋友都叫左凍朱古力, 真係好好飲, d cream又好食, 可惜就太細杯, 如果可以大杯d就好~.~同朋友逗留左兩個幾三個鐘, 期間d貓貓都會有周圍行黎行去, 仲有一d貓會上黎張枱度訓教, 真係好可愛!

同一個好耐冇見既朋友黎食野, 氣氛十分好!
2011-08-29
  • 凍朱古力
  • 煙三文魚批
2011-07-14 94 瀏覽
對小動物一向不大感興趣,剛巧舊同學提議去跟貓耍樂解愁,聚會地點就此定下來.貓攤原來就在食crepes的Fleur de Sel對街,乘過有2道門的舊式升降機,興奮的到達3樓.拐個彎便可看到貼著"只招待會員"(其實不然)的啡色木門.推開門便見數隻貓伏了在桌上,右邊的架放了多種貓的精品,供客人選購.店內置有貓屋和貓玩具.店的盡頭還有一間工作坊,會定期舉辦手作工作坊.牆上貼了"貓之朋友"和"貓之兇手"的海報,提醒客人該怎對待貓貓.看得出店主的心思和愛貓之情.甫坐下,店員拿來"阿貓的菜單".印製精美,小食和飲料名如生芝貓,花面貓和懶惰貓等取得甚有趣.晚餐定價比午餐貴出一倍,有13款,多為焗飯,另有天使麵和寬麵等選擇.意粉的款式不太吸引,最後要了飯.等食物時更可去跟貓貓拍照玩耍.焗飯需時,等了好一會芝士日式咖哩海鮮焗飯($88)才上來,上來時面的芝士滿佈飯面,毫不吝嗇.下面日式咖哩味道溫和,香味不遜芝士.海鮮有蝦仁,青口和魷魚,份量不少.咖哩本身有紅蘿蔔和馬鈴薯粒在內,製作比許多cafe認真!芝士,咖哩和飯混在一塊吃,香味迫人,撲鼻而來,輕易把整碟清光.跟餐飲料可加錢轉特飲,但為了留Quota掃
芝士日式咖哩海鮮焗飯
焗飯需時,等了好一會芝士日式咖哩海鮮焗飯($88)才上來,上來時面的芝士滿佈飯面,毫不吝嗇.下面日式咖哩味道溫和,香味不遜芝士.海鮮有蝦仁,青口和魷魚,份量不少.咖哩本身有紅蘿蔔和馬鈴薯粒在內,製作比許多cafe認真!芝士,咖哩和飯混在一塊吃,香味迫人,撲鼻而來,輕易把整碟清光.跟餐飲料可加錢轉特飲,但為了留Quota掃甜品,只要了最簡單的熱檸水.
喵喵雪糕曲奇
喵喵雪糕曲奇($36/2pcs),吃畢焗飯渾身是熱,當然要吃點雪糕降溫.這裡用的是摯愛Movenpick,兩件雪糕貓頭曲奇,一件是原味曲奇夾士多啤梨雪糕,另一件是朱古力曲奇夾朱古力雪糕.曲奇面用了朱古力繪出貓的樣子,趣緻可愛.原味曲奇的牛油味不重,用手拿起也沒沾到油光,薄薄的一片不肥膩.朱古力味的吃起來比原味的多點色彩,要是朱古力味更濃更佳.Movenpick雪糕就不用說,當然是十分美味,帶果肉酸酸的士多啤梨雪糕和濃滑有朱古力片的朱古力雪糕伴著曲奇吃都是出乎意料的合拍.而且計算起來,一球movenpick不用18元,比自己在外面買來吃更抵食.
為食貓
豆腐杯
燉蛋
凍梳乎厘
一客甜的怎能滿足?還要了一客為食貓($35),其實是3款甜品的拼盤.先吃豆腐杯,這裡也挺多豆腐食品,友人的主菜就要了芝士忌廉什菌豆腐焗飯.這豆腐杯其實就是豆腐花,只不過以藍莓和藍莓果醬代替了黃糖和糖水.如此fusion的甜品,吃下來怪不合的,不過豆腐花尚滑.之後是有朱古力貓臉的燉蛋,面的焦糖薄弱了點,吃起來不夠滿足.下面的燉蛋不滑,蛋味太輕,幸有點點的雲尼拿籽在內,甜味也沒來得太寡.最後的凍梳乎厘其實就是mousse.士多啤梨mousse上面澆了士多啤梨果醬,並加了三團忌廉.mousse酸酸的很開胃,食味是三款中最好的,只是不解為何要叫作凍梳乎厘.

食物質素比預期的好,以Cafe來說更已屬好吃的一群.養了那麼多的貓地方還是很整潔,除了在貓身上,一根貓毛也找不到,實在要讚店方打理得甚好,結帳時給我們送上卡片.新界妹們不得不感嘆銅鑼灣的樓上Cafe確比旺角那些敷衍了事的優勝,也認同多花點時間車費過海還是值得的.
2011-07-12
2011-04-27 69 瀏覽
由維園附近開鋪~一直都想幫襯吓阿貓地攤玩吓貓~無奈CWB餐廳太多~去過TST分店又摸門釘...拖拖拉拉...終於去咗啦~!一連四日假期既最後一day~點零兩點去到~唔駛等~但係sofa位唔係坐左人就book左...好在有人book左位無嚟~又有一班人嚟~店員就安排我同朋友去sofa位啦~我未食lunch~朋友連早餐都未食~直接叫左兩個set...食物一般~cafe食物一向沒期望~只要唔太差都ok~黎得里度都係為左玩吓貓ga je~去得里度...點只影8幅相呀~去我相簿睇啦^^http://www.flickr.com/photos/armanpo/tags/阿貓地攤/

去得里度...點只影8幅相呀~去我相簿睇啦^^

2011-04-25
2011-04-09 48 瀏覽
第一次去cafe 感覺都幾特別!有好多貓貓!!人生路不熟唔小心入左隔離果間cafe XD 好彩個老細都好人 知我同男朋友其實係搵阿貓地攤就叫我地去番隔離@@一入阿貓地攤 勁勁勁勁多貓環境都幾舒服 唔錯叫左 生芝貓(?) 好少 囧 煙肉有D咸 但D配菜都幾清 OK的仲有個蜜糖菊花茶 研究左好耐到底倒D蜜糖去邊-_-普普通通啦 男友叫的意大利情迷(?)(coffee+雲呢拿雪糕)佢話好苦~_~ 同D雪糕入面有好硬的冰囧仲好鬼貴@@ 45蚊杯不過貓貓好可愛 雖然佢地冇行過黎@@但摸下都覺得好得意hahahha佢地有d仲發脾氣-_-總括黎講 價位較高 仲有貓貓唔一定會過黎同你玩@@但環境不錯 食飯還好 未去過可以一去 頗有特色
第一次去cafe 感覺都幾特別!有好多貓貓!!

知我同男朋友其實係搵阿貓地攤就叫我地去番隔離@@

一入阿貓地攤 勁勁勁勁多貓
環境都幾舒服 唔錯
叫左 生芝貓(?)
好少 囧 煙肉有D咸 但D配菜都幾清 OK的

仲有個蜜糖菊花茶 研究左好耐到底倒D蜜糖去邊-_-
普普通通啦

男友叫的意大利情迷(?)(coffee+雲呢拿雪糕)
佢話好苦~_~ 同D雪糕入面有好硬的冰囧

總括黎講
價位較高 仲有貓貓唔一定會過黎同你玩@@
但環境不錯 食飯還好 未去過可以一去 頗有特色

2011-04-09
星期日 與4位朋友仔12:30到達~前幾日book左位,我地成為第1批入來光臨的客人,即登記成為會員先~唔知有無9折ge呢?.....全部貓貓都起晒身,各自佔據一個地盤享受未有客人光顧的休閒時光,有些貓貓曬日光浴呢!!每隻貓也非常乖巧~佢地無打交及唔會喵喵的叫~坐0係我地桌上的鬼鬼正壓住餐牌,唔比我地點菜,唔通想同我地多玩一會??? 另外一隻貓在咕o臣上安靜的陪養入睡~其實0係網上已睇過set lunch,唔覺得很特別,唔緊要~大家黎都係為左見貓貓~set lunch方面點左 鮮茄螺絲粉$40及 3文魚天使麵$40~附飲品,我地揀左 忌廉朱古力及 忌廉貓牛奶..點知隻凍飲的杯真係細隻得好緊要 .........如果係男人的話,飲2啖已經可以將呢杯凍飲KO.....我主要係同朋友share飲忌廉貓牛奶~的話有cream soda的味道,有足夠的冰粒~ 兩款食品的份量唔多,但味道佳,口感也不錯~另外我睇過openrice知道咩小食係出名的~所以點左份:bowl 生芝貓 $32有經過焗後融化的芝士,蘋果片,雞扒~用竹籤將佢地串在一起~非常美味~燒味的味道又幾入味~共3件!!貓多士
另外一隻貓在咕o臣上安靜的陪養入睡~
上:cafe角落 下:在我們桌子的沙發上睡得正甜的貓貓
cafe牆上~
set lunch方面點左
鮮茄螺絲粉$40及
3文魚天使麵$40~附飲品,我地揀左
忌廉朱古力及
忌廉貓牛奶..點知隻凍飲的杯真係細隻得好緊要
兩款食品的份量唔多,但味道佳,口感也不錯~

食物精華~
貓多士 $16/2片~我地點左2份!
4隻貓貓樣的表情也不一樣,睇得出職員都幾有心機,用朱古力醬幫佢地design不同表情~非常可愛
可惜我真係唔太明白點解烘焗只有貓的面(即係多士莓3中一面.......)
食落口底部果一面仍是白方包only...搞到個表面係脆口,但係方包底部真係好似食緊白方包似的...附煉奶~而且多士一扲來果陣仲要唔係熱的
都係得個樣........

層層貓--即係煙肉腸仔卷?$24 (點左2份)
呢款小食我無試,但睇落去個賣相也不錯~

((以上食物名唔知有無記錯..如有,請見諒))
我地周圍影貓仔,有隻貓貓坐近門口前的枱上,佢有點昏昏欲睡的feel,所以我只係拍了一會照片就唔想阻住佢訓覺...在場有好多客人已經同貓貓混熟~有隻貓仲安心地在某男客的大腿上訓著左,.真係好厲害!
有一隻BB 貓約3-4個月大左右,我地一到達果陣,見佢好興奮在沙發上玩呀~佢仲抓咕o臣~超可愛
BB貓~約3-4個月大>3333<超精靈
好多貓貓也很懂得擺pose俾我地影相~抵錫!!
貓貓寫真
另外當我地想影大合照果陣,職員會主動幫我地影

之後我地食完就玩一陣~我地扲左1副好大隻的啤牌及UNO玩~
很大隻啤牌~
但係其他普通size的啤牌係唔齊架囉...
全部波子棋的棋盤屬紙質,仲比客人肆意破壞..好多粒波子跌晒入棋盤中..搞到d波子唔齊...
我地好想用咁大隻啤牌玩「蓋棉枱」,但各位朋友仔知道我平時玩得勁high,以免驚動貓貓起見,還是不玩較好,哈哈哈

然後我地仲點埋甜品~
為食貓$35 共有1 set甜品共3隻細杯的~
為食貓~得個樣...味道不是太好..
有 豆腐慕思(附草莓醬), 根本就無凍梳乎里的存在吧..但係menu係寫住有的..
另1款係藍莓慕思....我吃的那一款係 法式焦糖燉蛋,個賣相就幾好,但係用匙「不」落去,果塊焦糖造的半透明片係完全篤唔開..完全唔知咩料..加上味道唔係好軟滑....較鞋身...too bad
所以又係得個樣,仲要製作時間約30min多呀....仲以為漏左單,所以仲催職員....

total: $288 (已計加1服務費)~ 每人$57.6左右~幾抵,叫左咁多食物,以為每人都要70蚊左右~所以都幾抵~又玩又食
又可以見貓貓>3333<

去到2點左右都有幾多客人,好熱鬧
感覺不錯
$57.6 (午餐)
很大隻啤牌~
BB貓~約3-4個月大>3333<超精靈
上:cafe角落 下:在我們桌子的沙發上睡得正甜的貓貓
cafe牆上~
We wanted to find a cafe/restaurant where we can dine with pets like dogs and cats. We picked this one from Open Rice after reading some nice reviews here.The cafe is located on the 3rd floor of a residential building. It was not difficult to find the building entrance but it took a while to figure out how to enter the building. Luckily we ran into someone who appeared to live there and he helped open the entrance door.The cafe has a sign that says "Members only" but we went in and the waitres

The cafe has a sign that says "Members only" but we went in and the waitress said it was okay and we just needed to fill in a membership card. We were sit at a table near the windows and the fun part was that there was already a black cat sleeping heavily on the sofa there. There were also other cats lying and running around. I can say every one of them was so sweet and friendly with humans.

We ordered:
1. Honey Herbal Tea - OK
2. Ice Cream called "豬嘜歲月" - typical ice cream with chocolate and OREO biscuit
3. 荔枝 soda (人氣No.1) - quite good taste

There were also some card and board games for guests to play and kill time.

I think the food and drink was typical; and the selling point of this cafe is that you can play with many cute cats around you. If you love cats, this is definitely a good place to sit a while, have some cake/soda, and play around with those lovely cats.
2011-01-03
$60 (其他)
  • 豬嘜歲月
2010-11-14 40 瀏覽
講真...食物都真係幾貴...晚餐70多元一蝶飯or螺絲粉...飲品要另外order...30多元一柸...order左2個小吃...埋單280大元...味道ok...但份量真係好唔ok...不過黎呢度都唔係在乎d食物...可能冇咩期望...反正老公都話有一半係人食...哈哈...另一半當然係去哂D貓糧度囉...地方坐得都幾唔舒服椅同台都太矮...對腳都幾辛苦...冷氣好唔夠囉...一邊食一邊出汗...我覺得D貓貓可能都會幾熱下= ="又冇開窗...PS...本人有養貓...成身毛呢講返D貓貓...佢地全部都好乖有隻叫多多好靚...我估係羅威森林貓...有隻全藍異短...好乖咁訓係台上比我摸...overall...為左睇貓貓當然要入場坐下啦...but真係想食野or坐下hea既就唔會suggest呢個地方
味道ok...但份量真係好唔ok...

地方坐得都幾唔舒服

PS...本人有養貓...成身毛呢

講返D貓貓...佢地全部都好乖

2010-11-13
  • 生芝貓
2010-10-31 112 瀏覽
十月三日 (星期日)老公仔前排都有提過帶我去阿貓地攤今日就決定一試,book了檯吃lunch來到時間比較早,店子似乎是剛開的我們坐了窗口位一坐下,見到有幾隻貓仔周圍走有一隻行近我們的檯,接着又行上檯最後牠好像和我很friend似的坐到我上大脾上,真是熱情呢!這隻貓仔比較大隻,樣子懶洋洋的起初周圍望,十分鐘左右後,還睡着了...真攪笑我想是否身上有陣倉鼠味(家有養),所以吸引到牠呢!!我們點了三樣食物(當中兩個是set,有飲品)我點的是好立克冰沙,味道濃三文魚天使麵三文魚份量比較少,汁都比較少但是味道好,是白汁底的angel hair是al dente的日式咖哩雞翼飯咖哩味道香濃雞翼size大隻老公仔是雞翼王,少少的三大隻自然不能滿足他呢生芝貓見到很多網友推介,不彷一試表面是煙肉,內裡是蝦,蝦很大隻而且新鮮很滿足的感覺!!貓仔坐在我的大脾不肯走,可能我好肉地,令牠覺得很舒服最後,因為要開餐,慢慢將牠弄走............不過很難忘呢,因為貓仔不容易坐大脾呢!!!我們一定會再來探你們呢!
十月三日 (星期日)

老公仔前排都有提過帶我去阿貓地攤
今日就決定一試,book了檯吃lunch
來到時間比較早,店子似乎是剛開的
我們坐了窗口位
一坐下,見到有幾隻貓仔周圍走
有一隻行近我們的檯,接着又行上檯
最後牠好像和我很friend似的
坐到我上大脾上,真是熱情呢!

咪...

這隻貓仔比較大隻,樣子懶洋洋的
起初周圍望,十分鐘左右後,還睡着了...真攪笑
我想是否身上有陣倉鼠味(家有養),所以吸引到牠呢!!
我們點了三樣食物(當中兩個是set,有飲品)
我點的是好立克冰沙,味道濃

三文魚天使麵

三文魚天使麵

三文魚份量比較少,汁都比較少
但是味道好,是白汁底的
angel hair是al dente的

日式咖哩雞翼飯

日式咖哩雞翼飯

咖哩味道香濃
雞翼size大隻
老公仔是雞翼王,少少的三大隻自然不能滿足他呢

生芝貓

生芝貓

見到很多網友推介,不彷一試
表面是煙肉,內裡是蝦,蝦很大隻而且新鮮
很滿足的感覺!!

貓仔坐在我的大脾不肯走,可能我好肉地,令牠覺得很舒服
最後,因為要開餐,慢慢將牠弄走............
不過很難忘呢,因為貓仔不容易坐大脾呢!!!
我們一定會再來探你們呢!
2010-10-03
咪...
  • 生芝貓
2010-09-25 26 瀏覽
跟女友一起說過黎阿貓地攤很久了, 但都沒時間來, 這次紅假終於有機會一訪了先打電話去book位, book左3點半, 個女職員話預留15分鐘, ok~我地3點35分左右去到, 可能係紅日既關係吧, 爆晒.....d職員好似傻下傻下咁, 同第一個講我地book左位, 佢就彈俾第2個, 第2個就彈俾第3個.....第3個仲要係食緊個飯盒.....佢問我地book左姓咩, 之後佢就是但地安排了平排坐既矮台俾我地....對面仲要係有兩個唔識既人一起用同一張台......感覺好似去茶樓撘台咁.....好奇怪......唔係應該好d安排俾book左位既客人咩....- -ok, 睇睇menu, 都真係幾多野選擇, 好多食物/飲品既名稱都好特別, 我地選左好耐, 我就選左個雪雪貓, 女友就選左個紅色既唔知咩貓......d野飲等好耐....可能係多人吧不過d貓就幾得意, 對面有隻叫熊仔既黑色貓成日訓, 唔多理人, 其他既貓都係訓覺居多.......最搞笑係有個很年輕的女職員雖然經常落錯飲品俾客人, 但佢好有禮貌同好有笑容, 呢樣值得一讚等左幾個字, 飲品終於到了! 我那杯係雪糕+沙冰+yogurt,

等左幾個字, 飲品終於到了! 我那杯係雪糕+沙冰+yogurt, 味道都剛剛好, 不錯~
女友那個都ok既, 很香既士多啤梨味, 又唔會太甜, 仲有小小既果肉係入面, 都算ok~
之後坐多陣, 玩多陣貓就走lu~
間野唔算大, 坐得唔多舒服, 飲品都合格吧, 但職員的服務跟安排就有待改善, 不過下次都會再訪的