2023-10-12
Frozen Yogurt Drool🍦又去返近來我覺得最好食嘅yogurt 雪糕店🍦,其實老實講,佢個Yogurt嘅雪糕酸甜比例啱啱好,味道咁正,揀咩配料都一樣咁好食❤❤今次嚟到試埋佢哋新出嘅抹茶園🍵$56,呢個啱晒選擇困難症嘅朋友,因為佢已經幫大家揀好配料同埋醬汁!保證配搭好食!配料方面就有抹茶麻糬🍵、藍莓🫐同埋蝴蝶酥🦋醬汁方面就係抹茶牛乳醬,抹茶味同yogurt都幾夾!🤎另一杯我哋都係揀咗三種配料,分別係期間限定既青印提子🍇、Brownies🍫同埋砂砂香草碎石,醬汁方面就揀咗蜜糖🍯,蜜糖可以提升青印提子嘅味道,不過就會令Yogurt味道略甜一啲,叫做鹹魚青菜,各有所愛咁啦!等我喺度細細力許個願先,個人覺得,如果佢哋嘅配料可以加埋消化餅碎,應該會好好食!(希望總有一日店主會睇到!🤣🤣)