2005-08-05
20050805 7.30pm(我食o既係傍邊o既Habibi Cafe)忙完, 餓極, 食自己, 路過呢度, 橫掂無食過埃及菜, 走入o黎試o下. 7.30pm 咁早都全full, o的檯hold 住晒reserved 左o. 連cafe 都要訂位, 真係犀利...... 1個人就無咩所謂, bar 檯照殺.食o左-* Koshary with Dawud Basha - 即係埃及style通粉加牛肉球, 招牌菜wor, 就叫o黎試下. 通粉........其實係飯(!), 正確的黎講係一兜雜燴, 通粉意粉撈埋豌豆同鷹嘴豆呀咁. 都幾好食, 份量都夠兩個細食少女食飽. o的牛肉球就差o的, 粉粉地.* Habibi Iced Tea - 呢杯o野係bar-tender 位置o既印籍女侍推介, 味道就係flower juice(??) 溝埋o的dried fruit 咁. 都唔錯. o的健康o野.service 幾好, 不過環境就一般啦, cafe 呢邊o的位比較細.埋單$110. 都OK啦. Soho o黎計算好平.p.s. dinner set 有成4 個course 都只係$12
(我食o既係傍邊o既Habibi Cafe)
食o左-
埋單$110. 都OK啦. Soho o黎計算好平.
p.s. dinner set 有成4 個course 都只係$125, 好抵!!