面對住屯門河畔既有jazz音樂🎶配上牛扒龍蝦,非常適合2人拍拖仔.食飽後仲可以靠住河邊行散下步.環境舒適,合理價錢.食物亦比預期中出色😋蝦蝦霸霸牛扒2人套餐($488)🔸濃郁蕃茄味餐湯好creamy而且酸酸地好開胃配上酥皮蘑菇酥,啖啖新鮮磨菇味.感受到前菜全無馬虎求其🔸意粉2選1,揀咗比較特別嘅哈里薩辣醬黑毛豬米型意粉. 每粒米型意粉都沾滿醬汁,少少辣味.伴住黑毛豬肉粒,口感豐富🔸主菜🦞龍蝦鐵板燒配牛油檸檬汁半隻,爽口有彈性而且微微焦香,調味剛好😋加上發板牛扒7oz剛好5成熟🥩~肉味濃郁肉質鮮紅嫩口,薯條炸得香脆,配牛扒同龍蝦極為合適~🔸兔跳(水蜜桃香橙梳打)🔸環法公路賽(鳳梨果肉草莓梳打)飲品選擇亦好多.以上2款同樣清新爽口值得一讚,食到嘅果肉並唔係罐頭菠蘿~下次人多d一定要試埋佢個龍蝦手抓海鮮桶見到個menu都覺得吸引🤩犇道 Chef Ben- Cafe & Steak Bar (弦海) (屯門)屯門業旺路101號弦海地下G01B號舖

蝦蝦霸霸牛扒2人套餐($488)

🔸兔跳(水蜜桃香橙梳打)
🔸環法公路賽(鳳梨果肉草莓梳打)

飲品選擇亦好多.以上2款同樣清新爽口
值得一讚,食到嘅果肉並唔係罐頭菠蘿~

下次人多d一定要試埋佢個龍蝦手抓海鮮桶
見到個menu都覺得吸引🤩