2021-08-19 579 瀏覽
一個字:咸兩個人叫左一份mussel, 一個龍蝦帶子risotto, 兩杯soda同一份廚師推介:盧魚 食物質素極差全部都好咸,咸到苦嘅mussel 食左幾粒發現有一半係無開到口,同個侍應反映佢話幫我地將食剩嗰拎入廚房再翻熱聽到嗰下O曬咀知唔知咩係食品衞生啊?另外,我地就話食左面頭嗰幾粒開曬口嘅先見到原來下面嗰d咁樣姐煮嗰個都唔知咩事?!又會咁岩開口嗰幾粒放曬上面無開口嗰d喺曬下面?係唔知定想混水摸魚啊?話幫我地煮耐d等佢開翻口又係搞笑意思即係你拎d未煮好嘅野俾客人?煮完之後,fine,開翻曬口但本身d mussel已經好咸,再翻煮已經咸食唔到我地試左一粒已經放棄 最後一份係廚師推介:盧魚so-call正常嘅味道,但唔等於好食個汁都係好鬼咸好彩個汁係自己倒,叫做可以落少d控制下味道不過就好貴個侍應同我地推介嗰陣係無講幾錢所以照order左到埋單先發現極貴 Total: $800 2pplMussel: $148Risotto: $168Soda: $48*2Service charge: $10%即係碟魚要$308,得手掌咁大,仲要唔好食!!! 尼個價位我對環境係無咩要求fyi張枱好細
一個字:咸

食物質素極差
全部都好咸,咸到苦嘅
mussel 食左幾粒發現有一半係無開到口,
同個侍應反映
佢話幫我地將食剩嗰拎入廚房再翻熱
聽到嗰下O曬咀
知唔知咩係食品衞生啊?
煮嗰個都唔知咩事?!
又會咁岩開口嗰幾粒放曬上面
無開口嗰d喺曬下面?
係唔知定想混水摸魚啊?
話幫我地煮耐d等佢開翻口又係搞笑
意思即係你拎d未煮好嘅野俾客人?
煮完之後,fine,開翻曬口
但本身d mussel已經好咸,
再翻煮已經咸食唔到
我地試左一粒已經放棄

最後一份係廚師推介:盧魚
so-call正常嘅味道,但唔等於好食
個汁都係好鬼咸
好彩個汁係自己倒,叫做可以落少d控制下味道
不過就好貴

Mussel: $148
Risotto: $168
Soda: $48*2
Service charge: $10%
即係碟魚要$308,得手掌咁大,仲要唔好食!!!

尼個價位我對環境係無咩要求
fyi張枱好細,放3碟野+2杯野飯已經無曬位
其它地方叫正常
侍應主動拎左張凳俾我地擺袋

朋友之前食過覺得好食先推介尼間
今次食完佢都覺質素差左好多
而本人試完之後係 不推介 尼間野
一句形容飯後感:中等cafe收費,重口味碟頭飯質素